Foto bij #049

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Dubhaile

    zijn da toevallig modellen van abercrombie&fitch op die foto?

    1 decennium geleden
  • GottaBeLouis

    Euhm eerst moet ze doen ofze van hem houd maar geen seks wil ALSOF eeh dan wil hij seks verkracht haar en krijgt de doodstraf van de politie!!!(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • CalumThomas

    Uhh wat moeten we met Wes doen...
    Oeh! Louis gaat meedoen aan XFactor, word beroemd met One Direction (of solo(nerd)) en dan ontmoet Liz een heleboel nieuwe mensen waaronder, weet ik veel, Selena Gomez ofzo en dan word Wes op haar verliefd maar zij wil niks met hem en dan word hij dik afgewezen voor de tv of zo..

    Oké dat ik slecht maar ik wou toch wat zeggen ;)

    XX(H)

    ps: snel verder want dit MOET verder!!!!!!!(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • PancakeHERO

    super geschreven <33

    1 decennium geleden
  • Love41D

    AAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!! MIJN WEDSTRIJD!!!!!!!
    hoe kan ik nou winnen van die ideeen?!:( *graaft heel diep in mijn hersens* hmmm... ik weet niks!:( *zucht* hmmmmmmmmmmm ik weet het al! (ja weet tis slecht) laten we hem op een stoel binden! een stoel van spijkers!!! en dan! laten we haar hem eerst opgeilen! en vervolgens doet ze voor zijn ogen sexs met Louis! als hij echt nog om haar geeft moet dit hem pijn doen! (de stoel moet natuurlijk wel stevig zin zodat hij zich niet los kan maken! of met stoel en al hun martelen! eigelijk he! moeten we hem fysiek breken! we kunne hem natuurlijk oowk zoals bij rapunzel met een koeken pan van kant maken! maar zelf vind ik fysieke pijn erger! we kunne hem ook in zo'n taarten gooi ding op de kermis zetten! en dan bakstenen inplaats van taarten naar hem gooien! ghihihi... of! we huren Pip in! en die neemt stiekem een koekepan mee! (ik weet ook niet hoe! maar dat was niet de vraag! :P) en dan! doet ze net alsof ze Wes leuk vind en laat hem verliefd op haar worden! en dan moet ze zogenaamd vreemdgaan met de jonge die ze leuk vind! en dan als wes haar komt pakken! slaat ze hem met een koekepan nock out! waarna ze vervolgens dat eerst idee (dat van die spijkerstoel) doen! we kunen natuurlijk ook Wes laten verkrachten! (ookal weet ik niet welke gek dat zou willen doen!) hmmmm...... *denkt nog is diep na* hmm misschien! hem hopeloos verliefd op iemand laten worden en dan doet die zelfmoord!(dat lijkt me een van de moeilijkste dingen ooit.. misschien iets te? ja iets te!) we kunne ook gewoon zijn broek naar beneden trekken in de drukste club van Londen! (hoewel! dat wil ik eigenlijk die andere mensjes daar niet aandoen...) :Y)
    ik denk dat dit wel weer genoeg bullshit is voor vandaag! snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen