Foto bij Chapter 044.

Ik ben van plan meer herinneringen (van Lexi/Ik) bij het verhaal te zetten. Om het wat duidelijker te maken wat er nou echt loos is met Lexi :P

Kudoknop wil een knuffel *puppyoogjes* -die schijnen te werken xd-

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Niallerrrx

    haha, ik heb ook emdr gehad, alleen werkt het bij mij wel.

    1 decennium geleden
  • misslpayne

    Wow ze heeft gelijk ik heb ook emdr gehad alleen heeft het bij mij niks geholpen

    1 decennium geleden
  • drunklinson

    22 mei is mijn verjaardag, maar nu vind ik de dag opeens veel minder leuk :$
    maar topstory (H)

    1 decennium geleden
  • Love41D

    : O niemand meer vertrouwen? : O komt me best bekent voor maarja je stond echt in de top! daar lieg ik niet over ik zweer! waarom zou ik daar over liegen? ik lieg alleen om mezelf te beschermen en in dit geval? wat bescherm ik dan? niks je moet ze wel toelaten dat kan ik nu wel zo zeggen maar ik weet niet of ik dat zou doen hmm je moet het inieder geval niet opkroppen dan kan het er in 1 keer uitkomen en dat is erg! ik krop zelf dus alles op maar sinds ik het een paar mensen verteld heb lucht het echt op ik ben er ook weer boven op ookal was dat mij mij echt een stuk minder erg als je dat niet wil/kan kan je een dagboek bij gaan houden (ik weet kinderachtig maar werkt echt)(H) yeeh! ik mag je alles noemen dus dan ben je vanaf nu: en groene lopende honden drol!!!! nee hoor grapje lieverd!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen