Foto bij 195~

Laura PoV
Ik kwam blij naar beneden, happy omdat Tom zo .. gereageerd had op me. het streelde mijn ego. ik ging zitten en merkte dat Bill naast me kwam zitten. zijn ogen waren groot en hij leek heel erg happy. 'Laat me raden, de koffie is op?' vroeg ik lachend. Hij knikte. 'Ik had iets nodig om wakker te worden.' zei hij met een grote glimlach. 'Blijkbaar zijn jij en Tom eerder vertrokken.' Zei Georg terwijl hij iets voor mij gooide. Gustav was blijkbaar om de krant geweest. 'Dacht wel dat je dat leuk zou vinden.' mompelde Gustav, Georg had het juist doorlezen. Het had niet duidelijker kunnen zijn. ik las het artikel snel door, voor ik het aan Tom gaf.

Heeft Tom Kaulitz een nieuwe vriendin?
GIsterenavond hadden de Kaulitzbroers een vroeg verjaardagsfeestje omdat ze binnenkort op tour vertrekken. De meest opvallende afwezige was Tom Kaulitz' vriendin Barbara, maar toen de tweeling toekwam, was een meisje bij hun. Misschien een vriendin van Bill Kaulitz, maar toen Tom Kaulitz vertrok was het meisje bij hem. Is het uit tussen Tom en Barbara? Of had Tom weer eens zin in een verzetje met een of andere scharrel? Voor het moment is er nog geen reactie, maar we houden je op de hoogte.


'Ik wou dat ze de lezers niet op de hoogte hielden.' zei ik lichtjes geïrriteerd. 'Wel, 6 jaar geleden hadden we daar geen last van.' zei Bill nog steeds met dat irritante enthousiasme. TOm kwam binnen, maar het was duidelijk dat hij me nog niet vergeten was. hij kwam recht tegenover me zitten, met een gevaarlijke grijns. Sh*t, deze zou ik terug krijgen. Ik legde de magazine op zijn bord. 'Leuk zeg, Scharrel. Dat zou je goed een one-night-stand kunnen noemen.' zei hij lachend. Hij grijnsde naar mij over zijn magazine, terwijl ik onder tafel iets aan mijn voeten voelde. Tom grijnsde naar me. Die kleine rotzak was dus nog niet vergeten welk effect voetjevrijen had. Niet dat ik opeens zou gaan kreunen, maar ik had het altijd moeilijker om me te concentreren als hij dat deed. Nou, als hij gemeen speelde, kon ik dat ook.
'Laura?' vroeg Georg met een grote glimlach. 'Hmm?' Tom lachte, iedereen keek naar hem. 'Laat maar.' mompelde hij. 'Toen ik vannacht hier kwam, wou ik kijken of je al thuis was, maar.. je lag niet in je bed.' zei Georg.

Reageer (7)

  • AlreadyGone

    Geweldig!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • Assje

    Phaha, zou Georg iets doorhebben? XD
    Snel verder gaan ;D
    Xxx

    1 decennium geleden
  • gothicpop

    Oe Georg heeft het vermoeden dat de krant misschien wel gelijk heeft.
    Maar ze was onder invloed.(H)
    Snel verder hoor:D:D

    1 decennium geleden
  • BVBunicorn

    WOEPSIEE!
    Snel verder.

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    Hhahahahah, geniaal!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen