Foto bij | 022 | En de knappe postbode [Chad Michael Murray]

Jeeeej, kben al een paar dagen met mijn Carrot getrouwd ! :D
Kzie je zo graag carroot !! ;D
Iedereen mag het weten ! ;D
En ik wil mijn nieuwa abo verwelkomen.
Danku MrsNiall <33

5 juli Chad pov
Malika wou het weten wat er was, waarom we lachten. Ze stelde voor om dan samen te slapen want ik was gebombardeerd naar de logeerkamer samen met Lau. Daarom kuste ik haar en ze glipte weg met de smoes dat ze het andere bed dan nog kon klaarmaken voor mij. Opeens kreeg ik een idee. Ik ga naar haar toe en ik spring op haar zodat ze op het bed valt. Nou ja zo gezegd zo gedaan. Ik sprong en ze viel om. Ik begon haar terug te kussen en ze snauwde naar me 'Laat me verder doen!' drong door mijn oren. Ik ging naar beneden en Lau vroeg waarom ik zonder Malika ben, ik vertelde haar de waarheid en ze schold me uit voor kip. Misschien terecht of niet denk ik. Ze wil dat ik het ga goedmaken en dat wou ik ook, ik stond half op de trap als Malika al naar beneden kwam. Ze snee me de pas af. Ze heeft rode ogen. Waarschijnlijk heeft ze het gehoord en beginnen huilen zijn. Dat kan niet anders. Damn zo een schuldgevoel ik nu heb. Lau begon met Malika even Just Dance 3 te spelen maar niet voor lang want Malika wou gaan slapen.

'Lau, zou ik het mij wagen om bij haar te gaan liggen? Ik voel me schuldig.' 'Je kan het altijd wel eens proberen.' Ik liep al de trap op en ik hoorde haar nog zeggen dat het op mijn eigen risico is.
Ik opende de deur en ging naast haar liggen. Ik sla mijn armen om haar. 'Hmm Lau, laat me slapen, alleen aub, of ik slaap op de zetel die ik hier heb staan.' mompelt ze. Ze denkt dus dat ik Lau ben. Ze ligt een tijdje te slapen tot ze recht schrikt. Amai. Wat ben ik toch bang voor haar reactie. Ze keek eerst naar haar vinger en dan pas naar mij. Waarom ze naar haar vinger keek weet ik niet. Ze liep al huilend weg, waarschijnlijk naar de logeerkamer toe. Daar lag ik dan, alleen in het bed van Malika. Wat was dit toch zo een goed gevoel om in haar bed te liggen, in haar kamer te zijn, haar geur te kunnen reuken. Maar het is allemaal zonder Malika. Jammer genoeg. Ik hoopte erop dat ze wou praten maar ze liep weg van me.

De volgende ochtend moesten we niet gaan werken dus hadden we nog een dagje. De wekker liep af om 10 uur. Ik ging naar beneden naar de keuken toe, ik hoorde gelach maar toen ik binnen kwam was het opeens muisstil,, je kon wel een spelt horen vallen. Zo stil was het. Nouja, ik verstoor dus de pret. 'Ga maar gerust door hoor meiden, let vooral niet op mij.' zei ik sarcastisch en dat deden ze ook. Ze gingen verder tegen elkaar praten en vroegen mij niks. Ze negeerden me. 'Nouja, dan laat ik jullie gezellig alleen voor jullie laatste dag. Dag Lau. Dag Malika. Tot gauw?' zei ik teleurstellend en gaf Lau een knuffel. Malika wou ik overslaan want ze kan toch niet normaal tegen me doen. Maar Lau gaf me een teken dat ik het wel moest doen. Nouja daar gingen we dan alle 3 de deur uit. Ik ging de andere kant uit om naar huis te rijden.

In de auto begon ik allemaal dingen te denken. Domme ik, waarom deed ik nu zo tegen Malika? Maarja, het was een geheimpje, wat moet ik nu doen? Ze is zo boos op me en ik wil het terug goed, maar ik weet gewoon niet hoe ik het moet doen. Hoe moet ik vertellen dat het maar een bijbaantje is in het postkantoor en mijn echte baan acteur is? Hoe moet ik het vertellen dat ik binnenkort weg ga voor een paar maanden?
Eens thuis aangekomen begon ik te ijsberen voor de televisie die mijn zus had aangezet. 'Stop nu eens met ijsberen, zo zie ik niks van mijn programma!' riep ze. Ik liet me neer ploffen naast haar in de zetel.
'Wat is er broertje?' 'Nou niks laat maar.' De tranen begonnen zich te vormen in mijn ooghoeken. 'Euh ik zie het wel, wat is er?' dramde ze door. 'Oke, ik heb ruzie met mijn vriendinnetje. Het is nog maar een paar dagen aan en ik heb al ruzie. Wat voor een waardeloos vriendje ben ik voor haar.' 'En nu? Weet ze dat je acteur bent en dat je binnenkort weg moet?' 'Euh nee,..' zei stil. 'WAT?! Je moet het haar zeggen!' 'Maar hoe?' 'Schrijf ze een brief en stop het tussen haar sorteerpost morgen?'
Jeetje, wat was mijn zusje toch zo slim. 'Super idee, dankje zusje' Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en ging meteen naar boven naar mijn kamer.

ABO'S , REACTIES , KUDO'S ?

Reageer (1)

  • Eventually

    Het zusje is inderdaad slim. Net als ik ;).
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! MIJN VROUWTJE! Wat was de exacte datum trouwens? xd
    Snel verder carrot <3<3<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen