een voorstukje van mijn verhaal:
ik zet bij elke verhaal(als het nodig is) een paar dingen neer die het verhaal wat duidelijker maken:

1. Rafiki is er nog niet hij komt pas in de tijd dat ahadi regeerd en dat mufasa en scar bijna volwassen zijn.(volgens officieele verhaal van disney)

2. De koningin in mijn verhaal heeft nog geen naam maar ik heb haar wel al is getekend en ik ga die design ook gebruik ze zal met de loop van de tijd wel een naam krijgen.



2.

de zon komt op en de eerste zonnestralen raakt de konings rots. Daarop stond een grote bruin gekleurde leeuw: De koning van de konings rots: Mohatu. vanaf de konings rots kan zijn hele koningkrijk zien. Vandaag was een speciaale dag. Alle dieren hebben zich verzameld om de koningsrots om hun toekomstige koning of koningin te zien. de licht schijnt volop de koningsrots en de koningin loopt richting de punt van de rots met haar welp in haar bek. Zij was de gene die de eer krijgt om hun welp te presenteren. De welp is een leeuwin en haar naam is Uru. Ze is donker bruin en heeft bruine ogen. Zij is de toekostige koningin van de koningsrots.



Dit was alleen maar een voorstukje van mijn verhaal net zoals in de film :P. Er is nog geen plaatje maar die komt wel bij de volgende hoofdstuk als ik een bijpassende tekening heb gemaakt teminste

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen