Foto bij 054

nieuw hoofdstukje omdat xxgoodgirl dat graag wilde :P

12 januari 2012
Sharon POV
Harry en Zayn zijn net weg richting de stad. Rebecca en Angela halen nu de slingers van zolder af. Ik sta samen met Niall in de keuken, cakejes te bakken. ‘’Niall, blijf met je vingers uit de beslagkom,’’ zeg ik waarschuwend als ik zie wat hij wilt doen. Hij trekt een pruillipje, maar ik negeer het. Liam komt de keuken in. ‘’Nialler. Niet alles al opeten voor het af is hè,’’ zegt Liam grinnikend als hij ziet dat Niall me helpt met de cakejes. ‘’Hij zat net al bijna al het beslag op te eten,’’ zeg ik quasi-boos. Liam grinnikend. ‘’Dat is typisch Nialler,’’ zegt Liam en hij slaat Niall vriendschappelijk op de schouder. Niall steekt zijn tong uit naar Liam. ‘’Ik moet toch wel zeker weten dat het beslag goed is voor we het in de oven doen,’’ verontschuldigt Niall zich. Ik barst in lachen uit.
‘’Liam kom je even helpen met de slingers,’’ roept Rebecca vanuit de woonkamer. Louis rent als een bezetene door de woonkamer heen. ‘’Slingers. Slingers overal,’’ zingt hij vrolijk. ‘’Louis is weer helemaal de oude, of niet,’’ zegt Liam grinnikend voordat hij wegloopt.
‘’Zullen we de cakejes in de oven doen en dan helpen met de slingers,’’ stel ik voor als alle cakejes klaar zijn. Niall knikt instemmend en pakt twee ovenwanten. Ik loop alvast naar de woonkamer, Niall redt zich vast wel. De hele woonkamer is versierd met slingers. Het ziet er schitterend uit. ‘’Zie je al die slingers Sharon,’’ zingt Louis vrolijk terwijl hij om me heen huppelt. ‘’Ja Lou. Ik zie ze,’’ zeg ik grinnikend.
‘’Het ruikt hier verbrand,’’ merkt Liam op als we een tijdje op de bank hebben gezeten. ‘’Fuck. De cakejes. De cakejes,’’ geschrokken springt Niall op en sprint naar de keuken. ‘’Ze zijn allemaal verbrand,’’ hoor ik een zielige stem uit de keuken komen. Ik loop hoofdschuddend naar hem toe. ‘’Had je de timer wel aangezet,’’ vraag ik als ik binnenkom. Niall schudt verdrietig zijn hoofd. ‘’Helemaal vergeten. Nu hebben we geen cakejes,’’ zegt Niall met een pruillip. Ik grinnik om wat ik zie. Er cirkelt zwarte rook uit de oven en Niall staat ernaast met de cakejes in zijn handen. Liam komt naar ons toegelopen en schiet ook in de lach als hij Niall ziet staan. ‘’De cakejes zijn verbrand en alles wat jullie kunnen doen is lachen,’’ zegt Niall met open mond als hij naar ons kijkt. Hierdoor moet ik alleen nog maar harder lachen. De tranen biggelen over mijn wangen heen. ‘’Wat is hier allemaal aan de hand,’’ vraagt Rebecca die op mijn gelach afkomt. ‘’De cakejes zijn verbrandt en Liam en Sharon vinden het allemaal heel grappig,’’ zegt Niall in één adem. ‘’Zullen wij dan wat lekkere cakejes gaan halen bij de bakkerij,’’ stelt Rebecca voor als ze ziet dat Niall het echt niet leuk vindt dat de cakejes zijn verbrand. Blij springt hij op. Hij gooit de cakejes op het aanrecht en loopt vrolijk achter Rebecca aan. Ik veeg de tranen van mijn wangen en kijk naar Liam. Meteen schiet ik weer in de lach. Liam ligt op de grond terwijl de tranen over zijn wangen rollen. Zo heb ik hem nog nooit gezien.
Rebecca heeft net een sms’je van Harry gekregen dat ze nu naar huis komen. Gespannen zitten we allemaal op de bank, te wachten tot ze binnen komen gelopen. Vanochtend hadden we allemaal gedaan alsof we zijn verjaardag waren vergeten. Niemand heeft nog een cadeautje gegeven of hem ook maar gefeliciteerd. Zelfs Harry niet. Harry heeft hem meegenomen met de smoes dat hij nieuwe kleren nodig had. Zayn trapte erin en ging mee met Harry naar de stad. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat Zayn daarin zou trappen, maar blijkbaar had ik me daar dus in vergist. Ik schiet rechtop als ik de sleutel in het slot hoor. ‘’Ze zijn er,’’ zegt Liam overbodig. Iedereen had het namelijk al gehoord. We houden onze adem in en zitten muisstil in de kamer. Dan gaat de deur open.

Reageer (5)

  • lukesunicorn

    Niall is verdrietig ): Ik troost hem wel (:

    1 decennium geleden
  • inhale

    Hhahahhahaha niall hhahahha xd x

    1 decennium geleden
  • TOMMOHAZZA

    haha geniaaal <33
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • XSanneLovex

    hahahaha die niall toch, altijd mee te lachen hahahaha

    snel verder!!!<33

    love it!<3

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Hihi, leuk weer meid! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen