Kyra kijkt Aurora aan met ogen die pure woede uitstralen. Kyra pakt haar tas en die van Melissa en duwt haar de coupé uit, nog steeds met dezelfde blik in haar ogen.

Maar opeens word alles koud in de coupé. Iedereen staat stil, uit reflex trekt Kyra Melissa weer in de coupé en als Kyra de deur dicht wil doen begin het licht te knipperen. Tot het helemaal uit blijft, het raam verandert tot ijs en iedereens adem is te zien. Het enige wat nog geluid maakt zijn de ademhalingen van de leerlingen.
Plotseling verschijnt er een gedaante in een zwarte mantel. De gedaante sluit een hand om de deur en Kyra ziet dat zijn hele hand onder de zweren zit. Ze rilt en doet een stap achteruit waardoor zij op een voet staat en achterover valt.
Zou dit, dit, dit, wat was het eigenlijk? De gedaante doet de deur langzaam open en Kyra kan zijn gezicht niet zien omdat er een kap overheen zit. Het lijkt alsof the gedaante rond kijkt. Op zoek naar een slachtoffer. De gedaante ziet Kyra op grond liggen en buigt zich over Kyra heen. Ze voelt wat het iets zal doen en ze weet gelijk wat het iets is.
Een dementor, een bewaker van Azkaban.
'Expecto Patronum' fluistert Kyra en uit het niets verschijnt er een groot wit monster. Achter hoort ze Pansy iets schreeuwen maar verstaat het niet omdat de dementor een hoge gil geeft en wegvliegt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen