Foto bij Chapter 005

Harry Edward Styles.

oeioei krijgt Harry schuldgevoelens? o_o

We liepen naar ons appartement en ik zag Lauren verbaasd naar onze straat kijken. Ze beet op haar lip en oh dat vind ik best sexy.
We liepen naar binnen en opeens lijkt ze te weten wat ze wil zeggen.
Zou ze zeggen dat het een mess binnen is? Of zou ze zeggen dat ze eindelijk weet wie One Direction is?
Maar dan zegt ze : 'Guys? Yeah Lauren?' zeiden we.
'Do you realize that we are neighbours?' zei ze.
Waarop Zayn antwoordde wat ik wou doen ; 'Huh are you the new one?' zei Hij. Helemaal vrolijk antwoord ze daarop : 'Yeah oh I really like it that we're neighbours'. Mijn schuld gevoel werd alleen maar groter doordat ze zo vrolijk was. Ik vroeg aan haar wat ze wou. Liam zei dat ze heel erg van sap hield en dat kwam heel goed uit. Want we zouden haar drogeren net zoals Liam nou ongeveer bij Niall doet. Nee het is niet goed maar ons plan is echt geniaal. Ik ging de keuken in en ze ging op de bank zitten.
Snel pakte ik het kleine flesje met het kleurloze stofje erin.
Ik gooide er 1 druppel ghb in dat zou ze waarschijnlijk niet merken.
Maar stel dat het niet genoeg was? Voor de zekerheid doe ik er nog een druppel in. Dit spul is echt heel zout en het enige wat dat een beetje tegenhoud is sap. Ik pakte nog 3 biertjes en nam alles mee naar de woonkamer. Waar ze alweer aan het staren was naar Zayn. Weer gaat er een steek in mijn hart. Ik vind het tegelijkertijd echt kut dat ze Zayn leuk vind maar ik weet dat ik niet om haar moet gaan geven en dan loop ik het plan ook niet in de weg. We doen SingStar en ik zie dat ze begint te wankelen en ik voel me blij en bezorgd tegelijkertijd omdat het werkt maar stel je voor dat ik teveel heb gebruikt? Volgens mij ziet ze het in mijn ogen want ze komt naar me toe om te vragen of er iets is.
Neenee zeg ik gauw en loop snel weg. Ik kijk nog even achterom en zie dat ze naar Zayn gaat. Hem zie ik met opluchting en blijheid kijken.
Louis achtervolgd me en vraagt wat eraan de hand is.
Tegen mijn beste vriend kan ik wel zeggen dat ik me schuldig voel maar ik doe het toch maar niet. Stel je voor dat Louis boos word.
Hij vraagt : What's going on Hazza? Waarop ik antwoord : Nothing Boobear' Hij knikt en komt naast me zitten. Ik voel me zo schuldig en kijk even om de hoek. Ik zie dat ze op de bank is gaan liggen en dat ze opeens niks meer doet behalve ademen. Oke nu voel ik me echt heel schuldig. Tranen stromen over mijn wangen Louis kijkt me vreemd aan maar ik wuif hem weg naar Lauren. Hij begrijpt het dat hij bij haar moet kijken. Hij komt terug en zegt dat ze knock-out is.
Mijn hart maakt een sprong; ik hoop dat ik niet te veel heb gebruikt.
Zayn komt er ook bij staan en vraagt wat eraan de hand is. Ik zeg gewoon dat ik buikpijn heb. Niemand hoeft te weten dat ik gevoelens voor dit meisje heb.

Reageer (3)

  • XxLxX

    Ik wil echt weten wat hun plannetje is !
    Snel verder<33
    'Xxx

    1 decennium geleden
  • xMrsTommo

    SNehel verder ^^

    1 decennium geleden
  • xMrsTommo

    SNehel verder ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen