Foto bij Chapter four|Part two|Run train, run.

Samen lopen Cato en ik naar het eetgedeelte in onze coupé. Emerald kijkt on een beetje verbaast aan. 'Jullie kennen elkaar dus al wat beter?' vraagt Remington. 'Eerlijk gezegd wel. We zijn al heel lang vrienden.' 'Dat krijg je als in een disctrict woont. Vaak kennen de kinderen elkaar al,' zegt Emerald snel. 'Willen jullie alsjeblieft niet te veel lichamelijk contact maken? Het is nogal onhandig in deze situatie.' Ik begon haar net aardig te vinden... Wat een stomme opmerking. Nogal kwaad ga ik aan tafel zitten en wacht stilletjes op mijn eten. De volgende minuten zijn stil en verlopen ongemakkelijk. Uiteindelijk wordt de stilte verbroken door Remington.
'Als mentor moet ik jullie helpen aan een tactiek. Hebben jullie die al bedacht? Een soort karakter ofzo?'
'Nope,' zegt Cato ongeïnteresseerd. En er valt weer een stilte. Ik kan er niet tegen en besluit een tipje van de sluier te geven.
'Nou, niet echt een tactiek maar meer het gedrag.' Remington ogen vertonen pretlichtjes. 'Vertel!' zegt hij opgewonden.
'Ik probeer een beetje de stoere uit te hangen,' zeg ik gewoontjes. Zo min mogelijk vertellen Ever.
'oeh, dat klinkt spannend. We kunnen je helpen dit uit te werken.'
'Nee, ik kijk wel of het mezelf lukt.' zeg ik nogal ijzig. Uiteindelijk wordt ons eten voorgeschoteld en besef ik dat het slechts het voorgerecht is. het is een heerlijke past met stukjes ham erdoorheen. Nog nooit heb ik zo veel gegeten en gedronken in slechts twee uur. Het was heerlijk en ik zit helemaal vol voor het eerst in mijn leven. Niet te geloven dat er zelfs nu nog een grote chocolade taart aan ons wordt voorgeschoteld. Ik prop het er nog bij om van het leven te genieten. maar met veel moeite en kleine hapjes. Emerald en Remington kijken goedkeurend. 'Zeg Remington...' 'Zeg maar Remi,' zegt hij. 'Oke, Remi hoe worden de mentoren uitgekozen?' 'Nou hetzelfde als jullie worden uitgekozen, met lootjes. Alleen moesten wij zeg maar aangesteld worden om mee te doen aan het loten.' best ziek eigenlijk. Zij konden uitgeloot worden om bij iemand te zijn die waarschijnlijk wel doodgaat. Mijn gedachte wordt verstoord en er wordt ons gevraagd om plaats te nemen in de televisie kamer. We kunnen gaan kijken naar de andere deelnemers.

Reageer (3)

  • Avox1997

    :D YEEY je bent weer verder gegaan!!!

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Oehh<3

    1 decennium geleden
  • mayla

    oehh snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen