Deel 27

ik heb opeens veel inspiratie ^^
ik heb de vierde film opnieuw bekeken xD

1e opdracht
*Jamii pov* -tijdsprong-
Je gaat met Hermie en Ron naar de tribunes. Je gaat bijna dood van de angst en het is niet eens begonnen. Je ziet dat Hermie er even ongerust uitziet als jij. Nast de tribunes zie je de tent van de Kampioenen. Je kijkt je beste vriendin aan. Ze knikt en jullie gaan er naar toe
"PSst!"doet ze als we een schaduw zien op het gordijn
"ja?"fluistert die terug
"Harry?"
"Jah."
"Je moet je goed concentreren en dan moet je gewoon.."
"tegen een draak vechten."eindigt hij haar zin
"Oh harry!"
Ze doet het gordijn opzij en omhelst hem. Carlo kijkt jullie aan
FLITS
Harry en Hermelien laten elkaar geschrokken los
"Jonge liefde.. Zo mooi!"zegt een dame met blond haar
Ik ga stil naar Carlo
"Hey"fluister ik
Hij kijkt me alleen maar aan. Zijn ogen zoeken mijne.
"Weet je hoe je ze gaat bestrijden?"
Hij komt precies uit zijn transe en neemt een nonchalante houding
"Oja tuurlijk!.. Ik kan ze wel aan."
Jullie schieten beide in de lach
"Dankje dat je even langskwam, Jamii. Ik voel me nu wat meer ontspannen."
Je glimlach.
"Jongens en meisjes!"zegt Perkamentus, terwijl hij binnenkomt."Dit is jullie eerste opdracht en.. Wat doen jullie hier Miss Granger, en miss Xeno?"
"Eu.. sorry.. Ik denk dat we maar beter gaan." zegt Hermie en pakt me bij de arm
"Veel geluk, Harry!"fluister je nog

*Harry pov*
Barto Krenck neemt de plaats in van Perkamentus
"Jullie gaan elk 1 draak moeten bestrijden. Elke draak heeft 1 gouden ei. En die gaan jullie moeten nemen. Want zonder dat ei, kunt u niet meedoen aan de volgende opdracht!"
Hij haalt een zakje te voorschijn
"Miss Delacour, u eerst"
1 voor 1 pakken de Kampioenen een mini-draakje uit zijn zakje. Uiteindelijk is het aan je beurt. Je weet al welke draak de jouwe is. Je haalt een zwarte eruit met stekels op zijn kop en staart
"Zo. Carlo.. Bij het geluid van de kanon.."begint Perkamentus
BOEM! de mensen buiten juichen
"CARLO! CARLO! CARLO! CARLO!"
traag gaat Carlo naar de uitgang van de tent. Hij haalt een paar keer diep adem en gaat dat naar beneden.

*Jamii pov*
Carlo verschijnt in de kloof. De draak gaat meteen dicht bij het ei staan. Hij mompelt een spreuk en wijst naar een grote steen, niet ver van de draak. Die verandert in een grote hond. De draak kijkt geïrriteerd naar de blaffende hond. Stil sluipt Carlo naar het ei die nu alleen staat. Gelukkig voor hem zijn de mensen in de tribunes stil. Je kruist je vingers en bijt in je onderlip. Net wanneer hij het ei bijna vast heeft, rolt er een kei naar beneden en de kop van de draak draait met een grote snelheid naar hem. Ze begint hevig te brullen. Carlo pakt het ei en duikt naar een rots. De draak slaat met haar staart, net tegen zijn arm. Hij schreeuwt het uit van de pijn en rolt nog achter de rots voor ze vuur begint te spuwen. Daarna rent hij snel naar de uitgang.
Iedereen applaudiseert. Je hebt het gevoel dat je een hart aanval gaat hebben. Je ademt diep in en uit om je hart te kalmeren. Je dacht echt dat hij eraan ging gaan. De jury geeft hem punten en het is de beurt aan Fleur Delacour.
'FLEUR! FLEUR! FLEUR! FLEUR!"

*Harry pov*
Je luistert naar de akelige stiltes die er altijd zijn wanneer de Kampioen bezig is. Soms hoor je de draak brullen en dat doet alleen de haartjes in je nek omhoog gaan. Wat later is de tent leeg, alleen jij blijft over.
"En nu Harry Potter!"hoor je perkamentus roepen. Iedereen juicht
"HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY!"
Je komt in de kloof. Tot je grote verwondering is ie helemaal leeg. Je kijkt even rond. Je ziet het ei, glanzend in de zon. Je besluit om er maar meteen naar toe te gaan. Opeens valt de staart van de draak net naast je. Je valt geschrokken. Snel krabbel je recht voor de staart op jou komt. Je springt naar een rots en probeert er op te klimmen. De draak slaat weer toe en je valt naar beneden. De staart gooit je dan een paar meter verder. Je staat weer recht en duikt achter een rots. Boos spuwt de draak vuur
"Je toverstok! Harry! Je toverstok!"hoor je Hermelien en Jamii in de verte roepen.
"Acio Vuurflits!"roep je.
De draak beweegt. Je stapt voorzichtig naar rechts. Ze kijkt je aan met haar venijnige ogen. Je loopt naar de volgende rots. In de verte zie je je bezem afkomen. Opeens spuwt de draak vuur. Net als het gedaan is , sta je op en springt op je bezem. Je vliegt meteen volle snelheid. Woedend begint de draak ook te vliegen en achtervolgt je. Je vliegt weg van de tribunes. De draak breekt los en vliegt je achterna.

*Jamii pov*
Er rolt een druppel bloed op je kin. Je hebt je lip tot bloed gebeten. Je veegt het weg en kijkt bang in de verte. Wat later, wat voor jou eeuwen duurde beginnen er een paar leerlingen te roepen en te wijzen naar de lucht. Je draait je om en ziet Harry, alleen, terug vliegen. Hij vliegt meteen naar het ei.Iedereen juicht als hij het vastgrijpt.

Reageer (6)

  • MaagGezweer

    verder!!!

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Kan soms helpen hé xd
    Snél Verder gaan héa:Y)

    1 decennium geleden
  • Imaginary

    VERDER! :Y)
    Or i kill you! (A) x'D

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    snel verder!! :D
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen