Written by Rigby & SaolCeoil

Jane P.O.V.
Nog steeds een beetje versteld van wat er net was gebeurd, keek ik Niall aan. Hij wachtte even. Daarna herhaalde hij zijn vraag. "Gaat het?" Ik knikte. "Ja hoor, en met jou?" Hij glimlachte, en ik smolt. Damn. Die glimlach kon ik eindelijk van dichtbij bewonderen. Niemand begreep waarom ik die scheve tanden zo extreem adoreerde. "Prima." Daarna hadden we een awkward moment. Niall ging naast me zitten op de vloer. "Wat lees je?" vroeg hij. Ik liet hem het boek even zien. "Info zoeken voor bio." Weer die geweldige glimlach. Ik schoof de kruk weg, zodat ik gelijk met hem zat. Hij lachtte. "Dank je."

Kiana P.O.V.
"Zayn!! Stop!! NEE!" gilde ik hysterisch door de aula terwijl ik bijna stikte van het lachen. Zayn stopte met kietelen omdat verschillende mensen geïrriteerde blikken in onze richting wierpen en de congierge ons dreigend aan keek. We hadden allebei besloten te genieten van dit vrije uur en gewoon wat te kletsen in plaats van studeren. Toen ik weer een beetje op adem kwam, zag ik Liam en Harry binnen komen. Onopvallend probeerde ik te volgen waar ze het over hadden.
"Wat moet hij met haar?" zei Harry gefrustreerd. "Laat Niall nou gewoon, je kunt niet iedereens leven hier bepalen." antwoorde Liam rustig. "Als hij volgende week maar niet de hele tijd bij haar in de buurt hangt." reageerde Harry, duidelijk pissed. Liam rolde met zijn ogen. Zijn sexy puppy ogen... Ik staarde uit het raam en droomde langzaam weg.
"Kiana? Kiana!" Verschrikt keek ik op, om vervolgens meteen mijn ogen weer neer te slaan. Liam en Harry stonden voor mijn neus. Zij en Zayn keken me geamuseerd aan. "Eh, hoe weet je mijn naam?" vroeg ik aan Liam, die mij had geroepen. Hij grinnikte. "Het staat op je boek." Hij schoof mijn wiskunde boek naar me toe. Mijn ogen werden groot van schrik en ik greep het boek, propte het in mijn tas en ritste hem dicht. Ik zag Zayn grijnzen, Liam verbaasd kijken en Harry gaf me de 'I don't give a shit' blik. Bovenaan de kaft stond heel groot mijn naam, maar de rest had Jane tijdens de les vol gekladderd met I love Liam. Als hij dat gezien had...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen