Foto bij Chapter five|Part one|It's only night

Ik heb geen zin om te zien welke kinderen waarschijnlijk dood zullen gaan en welke niet. Ik wil niet weten wie er allemaal tegen mij zullen strijden, jong en oud. Maar ik ben dapper en zal ze toch moeten inschatten. Cato die op dezelfde bank zit en mijn hand vasthoud lijkt het ook niet echt leuk te vinden. Ik ben bang om kleine kindjes te zien die niet beseffen wat er gebeurt of juist wel. Ik vindt het niet eerlijk dat ze al zo jong mee moeten doen.
De tv word aangezet door een bediende en biedt ons een glas wijn aan. Als ik het proef voelt het vreemd maar het ruikt heerlijk.

District 1 spreekt me niet echt aan. De jongen biedt zich als vrijwilliger aan wat blijkbaar nogal gewoon is voor hem. Het meisje is waarschijnlijk erg verwent en niet blij dat ze uitgekozen is. In District 2 is alleen het meisje echt bijzonder. ze heeft rood haar en haar naam is Buttercup. Ze biedt zich aan in plaats van een meisje van 13. Het kleine meisje leek helemaal niet geschrokken. De jongen blijft me niet bij. In District 3 wordt er een bruinharige jongen uitgeloot en een klein 12 jarig meisje genaamd Cutie-pie. het meisje ziet er erg zelfverzekerd uit en ik ben er vrij zeker van dat ze een hele goede beroeps is. Er werd nog gestreden voor haar plaats maar ze wilde hem erg graag zelf houden. Pas bij District 7 ben ik weer geboeid. Een lief klein meisje genaamd Malin Morante. Ze lijkt me niet het type dat tijdens de spelen snel doodgaat. Ze ziet er moedig uit ondanks haar tranen en angst. Ze straalt liefde uit. Ik weet zeker dat ik meer van haar wil zien.

Als district 10 voorbij komt kijk ik geconcentreerd om mijn eerste indruk te controleren. De eerste 10 seconde na mijn naam reageer ik niet maar dan als ze me gevonden hebben sta ik paf. Mijn blik is ijskoud en lijkt erg sterk. Lively is de enige die huilt. Ik schrik op als Cato wordt getrokken mijn hysterische gelach klinkt erg gemeen en ik kijk nogal geïrriteerd. 'Beste stuk,' zegt Remington. 'Sorry, ik kan er ook niks aan doen dat het nogal grappig is.' Emerald geeft me een boze blik. 'Gebruikte je de tactiek al meteen?' vraagt Remington. 'Ja, nou goed?' Ik kan het niet meer hebben en loop weg. De volgende districten zullen toch wel bull shit zijn.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen