Written by Rigby

Jane P.O.V.
Niall en ik kwamen lachend de schoolbieb uit. We besloten Kiana en Zayn op te zoeken. Ik zag ze al van ver zitten in de aula. Gek genoeg stonden er meer mensen bij, zeker weer voor Zayn. Een zucht verliet mijn lippen. "Wat is er?" vroeg Niall. Ik schudde mijn hoofd. "Niets om je zorgen over te maken." Niall keek me nog even bezorgd aan, maar daarna weer voor zich uit. Nu pas herkende ik de twee krullenbollen die mijn Musketeerbuddies vergezelden. Het waren Harry en Liam, die zonet de schoolbieb hadden verlaten.
Toen we aangekomen waren, keek Harry heel snel naar ons. Zijn blik stond mij totaal niet aan. Vanuit mijn ooghoek zag ik Zayn grijnzen. "Hoi." zei Liam. Toen onstond er een pijnlijke stilte, waarin bijna iedereen rood aanliep omdat we naar elkaar stonden te kijken. De stilte werd al snel onderbroken door Harry. "Hey, Zayn, heb je vanmiddag tijd om iets met ons, en dan spreek ik over Liam, Niall en mijzelf, te doen?" Zayn twijfelde even.

Zayn P.O.V.
Iets doen met hun? Ik had nu geen excuus om te zeggen dat ik niet kon. Ik had namelijk geen huiswerk, en een afspraak maken met Kiana en Jane was geen optie.
Nou ja, ik kon gewoon vanmiddag een afspraak met ze maken, het zou de vriendschap tussen mijn meiden en ik niet aantasten. Misschien lieten ze me na vanmiddag dan wel met rust als ze uitvonden dat ik niet meer makkelijk op te nemen was in de hoogste rang van de populariteits-piramide van school. En misschien waren ze niet eens zo verkeerd; Niall en Jane waren immers samen naar ons toe gekomen.
"Ik denk wel dat ik kan." zei ik uiteindelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen