Foto bij 8. Jij bent de ware voor mijn

"Gustav is ondertussen naar binnen vertrokken, en wie blijft er buiten? Ik, ik blijf gewoon zitten.. "Opeens begint het keihard te regenen, dat kan er vast nog even bij! Als een gek ren ik naar binnen en kom natgeregend het huis binnen, wat een weer zucht ik diep. Als ik weer een beetje droog en warm ben, ga ik samen met mijn moeder weer naar huis.. "Het is moeilijk om weer weg te gaan bij de Kaulitz, want het is al zolang geleden! Ik zucht en geef iedereen een knuffel, ik zie jullie wel weer eens.. Samen met mijn moeder vertrek ik richting huis, in dit vieze weer.!

"Thuis aangekomen denk ik diep na, ben ik verliefd? Waarom trek ik zoveel naar Tom toe? Vele vragen gaan door mijn hoofd waarom ben ik zo meisje die alles niet in 1x weet! Een zucht verlaat me mond en k begin maar wat te schrijven.. Mijn hele ding wat ik geschreven hebt gaat over Tom!! Die jongen zit dus echt goed in mijn hoofd, Xavina het word tijd dat je ontdekt wie je leuk vind, wie je als vriendje wilt hebben! Ik zucht nog 3 dagen te gaan dan zijn Tom,Bill en ik jarig! Dan worden we eindelijk volwassen en zijn we 18! Dan eindelijk een eigen auto overal heen kunnen zonder ouders, dat is zo heerlijk!! Misschien kom ik er over 3 dagen wel achter of ik verliefd ben op Tom!

[3dagen later]
"Xavina, xavina, meisje wakker worden het is je verjaardag hoor ik mijn moeder wel 10x roepen, het kan best irritant zijn, maar toch ook weer lief! Met een klein vreugdesprongetje stap ik het bed uit, vandaag word ik 18! Vandaag word ik 18! Ik ben best benieuwd wat ik zal krijgen, is het een dure jurk, of dier.. Ik ben zo benieuwd! Snel doe ik een jurkje met een legging aan en maak me nog even snel op.. "Vandaag word een leuk dagje, nog even snel het centrum in voor Tom & Bill , wat kan ik aan zulke jongens geven?! Ik ren naar beneden en word door mijn moeder geknuffeld, eindelijk meisje, eindelijk 18! Ja mam eindelijk brul ik als een klein kind! Soms heb ik nog wat kinderlijke trekjes, maar dat gaat vast wel voorbij.. Ik krijg een grote witte doos voor me neus , maak maar open zegt me moeder met een glimlach.. Als een gek maak ik de doos open, wat is dit?! Een babykonijntje, ah dat wilde ik al zo graag... Mam je bent mijn held!! Ze glimlacht en geeft me een dikke knuffel, nu nog even snel de stad in!

"In de stad aangekomen kijk ik in verschillende winkels, wat kan ik nou eens voor ze kopen? Een lekker luchtje voor Tom met een leuk petje? Het is geen slecht idee.. En voor Bill? Mijn oog valt op een leuke ketting met een bijpassende armband! Dat is een super cool cadeau voor Bill, vanuit de stad ga ik meteen door naar Kaulitz, wat heb ik zin in deze verjaardag !! Aangekomen bij Kaulitz loop ik door naar de achtertuin, waar de muziek al vandaan komt, het is al aardig druk, meteen ren ik op Tom en Bill af, GEFELICITEERD!! Ze glimlachen allebei en geven mijn ook een dikke knuffel.. Met zijn 3e zijn we eindelijk 18! Ik geef ze allebei hun cadeau, Bill is er helemaal weg van, en Tom? Hij is super blij met zijn nieuwe pet en het luchtje vind hij overheerlijk ! Opeens word ik aan me arm mee getrokken, even schrik ik! Wat gaan we doen vraag ik Tom verbaast.. Ik zie Tom wat blozen, ik denk dat ik even wat moet bewijzen Xavina.. Ik kijk enorm vaag op, wat wilt Tom bewijzen?..

"We komen aan in een kamer, het is er harstikke donker ik zie helemaal niks! Wat gaan we nou doen Tom, ik word best bang ! Sssst hoor ik Tom alleen maar zeggen, ik voel enorme spanning door mijn lichaam gieren, wat is zijn plan? Mijn hand word vast gepakt en meegenomen nog veder de kamer in! Mijn oog valt op kaarsjes en op rozenbladeren, voor mijn? Tom knikt trots het is voor je verjaardag en omdat ik iets bewijzen wil.. Ik kijk hem met een glimlach aan, hij is niks veranderd, echt niks! Xavina.. Ik-ik denk dat ik je leuk vind, en ik ik denk dat ik verliefd op je ben! Brengt Tom met moeilijke woorden uit, ik sta er verbaast bij, Tom vind mijn leuk?!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen