Foto bij 9. Er hangt liefde in de lucht

Is Tom verliefd op mijn? De TomKaulitz van vroeger vind mijn leuk?.. "Ik ben verbaast als hij de woorden Ik ben verliefd op je uitbrengt.. "Gustav en Georg hadden mijn vertelt dat Tom een player was en dat hij van de onenightstands was, dat deed me verbazen, z'n lieve knul als hem.. "Ik glimlach richting Tom en wil de woorden over mijn lippen brengen, zenuwen gaan door mijn hele lichaam, ik kan bijna niks meer uitbrengen.. Een diepe zucht komt uit mijn mond.. "Meteen kijkt Tom me even verbaast aan, ik vind je echt leuk! Ik maak geen grapje Xavina ik meen het echt!!

Ik knik en probeer zo goed mogelijk mijn woorden uit m'n mond te krijgen, i-k-i-k vind jou leuk zeg ik met moeilijke woorden.. "Ik zie Toms grijns groot worden dat doet me denken aan vroeger, als hij iets goed deed kreeg hij altijd zo lief grijnsje!

"Na een uurtje in de kamer gezeten te hebben word er nog steeds niks gezegd, we kijken elkaar alleen maar aan.. "Ik voel hoe Toms hand zachtjes de mijne vast houd en hoe zijn vingers in mijn vingers gaan, ik geniet van het moment.. "Een moment van liefde gaat door mijn lichaam en ook een raar gevoel.. "Vroeger waren Tom en ik gewoon vrienden en misschien word dit binnenkort wel vriendje vriendinnetje, van die gedachten moet ik even lachen.. Ik moet niet stilstaan bij vroeger, dat is verleden tijd.. "Tom staat op en laat mijn alleen achter in de kamer.. Dit vind ik aardig eng, wat is hij nu vanplan?.. "Opeens hoor ik voetstappen de trap opkomen en de deur gaat weer open, daar staat Tom met een klein doosje in zijn handen.. "Xavina ik wil je wat vragen zegt hij met een blosje op zijn wangen.. "Ik vroeg me eigen af, tjaa uhm of je me vriendin wilt zijn.. "Tom!! Tuurlijk wil ik dat, met een glimlach loop ik op hem af en geef hem een kusje op zijn lippen, ze voelen zacht aan! Ik krijg een kettinkje om mijn nek gedaan, waar Toms naam in staat, hij heeft er 1 om met de naam Xavina, hoe wist hij nou of ik zijn vriendin wilde zijn?

"Vele gedachtes gaan door mijn hoofd, nu ben ik Toms vriendin, misschien wel voor 1 dag? Of misschien wel voor 2 dagen.. Of misschien alleen wel voor 1 nacht!'? Xavina zo moet je niet gaan denken, maak er gewoon een leuke avond van, en denk gewoon positief na! Samen met Tom loop ik hand in hand naar beneden, iedereen glimlacht zelfs Bill! Niemand had verwacht dat ik zijn vriendin zou worden, nou bij deze sinds mijn 18e verjaardag ben ik de vriendin van Tom!

Het feestje duurt in de late uurtjes, iedereen heeft al aardig wat op, en we hebben heerlijk gegeten.. "Ik voel hoe Tom aan mijn zit te frummelen, ik vind het best grappig en laat hem zijn gang gaan, vaak krijg ik verschillende kusjes van hem.. "Volgens mijn is Tom aardig dronken en is hij iets verplan?.. Vast niet ik moet niet bang worden en mijzelf niet laten kennen.. Ik glimlach en geef Tom een klein lief kusje op z'n lippen.. Ik zie dat hij een zielig gezichtje trekt en meer wilt.. "Nou oké vooruit Tom, omdat je zo zielig kijkt krijg je dit! Ik geef hem een dikke kus, ik voel hoe Tom over mijn lippen likt, zachtjes open ik m'n mond en laat Tom zijn gang gaan, al snel neemt zijn tong de leiding.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen