Foto bij - 115 -

- The Weasleys -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Ocharme, ze pesten George ): Maar ze hebben wel gelijk ^^ Hij moet maar eens toe geven dat hij verliefd is op Roxanne, of toch verliefd aan het worden is. Ik bedoel kom op, het is toch wel een beetje duidelijk? En ja ik weet het, ik ben een shipper van Roxanne en George (ik weet nog steeds niet hoe ik nu namen samen moet nemen .. Reorge, Goxanne, Georanne ...) En het is ook zielig voor Fred, serieus hij moet het gewoon uit maken me Éloise, als ze hem toch irriteert ...
    Haha, Ron is geniaal ^^ Maar toch ook wel zielig, ik bedoel dat hij het echt klote vind dat hij niet zo rijk is als Harry etc. maar hij moet maar leren dat dat niet het belangrijskte ik het leven is, of wel? Nou ja, ik vind toch van niet.
    Harry is trouwens in dit hoofdstuk echt wel vriendelijk, waarschijnlijk omdat hij hier bij zijn vrienden zit. Net zoals Ginny, haar vind ik (voor één van de eerste keren in QOH) heel erg vriendelijk (: Je kan zeggen wat je wilt, maar Harry en Ginny horen bij elkaar. Ik zou ze beide bij niemand anders kunnen plaatsen (:
    Oké, jij moet serieus snel verder gaan (want dit deel ging je al veel eerder uploaden!) en omdat school weer begint heb ik een opkikkertje nodig ^^
    SnelVERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen