Foto bij 55. A heavy hart to carry

I was a heavy hart to carry
My feet dragged across the floor
And he took me to the river
where he slowly let me drown.

/b]Florence and the Machine - Heavy in your arms[b

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Revius

    Indeed, net zoals Boulevard zegt, je schrijfstijl is niet belabberd. Je schrijfstijl went snel en is goed ^^

    Ik ga snel het volgende hoofdstuk lezen en wacht dan op smart op weer het volgende ^^

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Even op #2; de mail ligt ook een beetje uit en veel mensen zijn op vakantie geweest, misschien daarom minder reacties? Want serieus, je schrijfstijl is niet belabberd (: Ik vind net dat hij met elk hoofdstuk dat je schrijft steeds beter en beter wordt. Dit is een ongelofelijk origineel verhaal, er zit spanning in en op de juiste momenten is het een beetje relaxt. Serieus, heel erg origineel, ik ben dan ook ongelofelijk blij dat ik dit verhaal lees (:
    Op #3; Ik had het gezien! Wat krijg ik nu? Een extra deeltje? Want ik wil je altijd wel bedelven onder inspiratie ^^ Ook al zal 99% er van waarschijnlijk flauwe kul zijn (;
    Op #1; Tja, daar kan je inderdaad niets meer aan doen maar het maakt niet uit, ik ben er zeker van dat je wel iets nieuws gaat vinden waardoor het helemaal niet meer erg is dat Emily snel-snel uit St. Holisto'vertrokken is.
    Echt, ik ben ongelofelijk nieuwsgierig naar wat er voor de rest allemaal gaat gebeuren in deze story. Ik vind hem echt geweldig!! VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen