Foto bij 12. Ik wil het weten, maar wie helpt mijn?

Ik staar uren naar de foto, wie is dat meisje! Vele vragen vullen mijn hoofd, ik krijg er best hoofdpijn van. Tom bekijkt de foto ook nog eens en kan het niet echt meer voor zich halen, hij zet de foto van Bill ernaast.'Het zelfde meisje is op de foto te zien, wie is zei! Ik geef een diepe zucht en zet mijn gedachten op nul, misschien moet ik het maar eens aan Simone vragen als ze thuis komt, met een plof val ik op de bank en tik naast me. Tommi! Kom je naast me zitten vraag ik met een lief gezichtje, meteen komt hij naast me zitten en geeft een knuffel, en legt voorzichtig zijn hoofd op me schouder. Hij trekt een vragend gezicht, je zit er mee he Xavin, voorzichtig knik ik. Waarom vraag je het niet een keer aan Simone, ik glimlach zwakjes. Dat had ik al in gedachten, als ze thuis komt ga ik wel even met haar praten.

"Bill komt de keuken uit rennen met een bak popcorn, wat is zijn plan nou weer? Het is film-avond voor ons 3 brult hij uit! Affetoe zijn de twins net kleine kindjes! Ik glimlach en zie Tom naar de dvd-kast rennen, ja ik heb gelijk net 2kleine kinderen! Hij komt terug met een horrorfilm, he bah! Daar heb ik geen zin in, nouja dan maar lekker dicht tegen hem aankruipen, een klein glimlachje siert mijn mond! Ik kijk helemaal niet naar de film, ik kan me eigen niet concentreren, ik zit nog steeds met die foto, wie is dat meisje!! Tom en Bill kijken naar de film met volle aandacht, die vinden het helemaal geweldig. Ik zucht zachtjes en kijk heel affetoe mee, de deur gaat open en daar staat Simone, ze groet iedereen en loopt richting de keuken.

'Ik vertel dat ik even naar de keuken ga om met Simone te praten, de twins knikken en kijken verder naar de film. Ik help Simone met de spullen wat ze nog moest uitpakken, je bent een lieve meid glimlacht ze. Ze schuift aan de tafel en drink haar thee rustig op.
"Simone?" Ze kijkt me aan en glimlacht. "Mag ik wat vragen?"
"Gaat het over Tom?!"
"Uhmm nou eigenlijk niet, nou toch wel," ze kijkt me verbaast aan, "Nou ik vraag me eigen af wie dat meisje op de foto is?"
"Ow dat meisje, dat is een vriendin van Tom & Bill, ze gaat al sinds dat ze heel klein is met hun om."
"Een vriendin?! Dat kan ik niet zijn, ik ben zoveel uit mijn jeugd kwijt, veel kan ik me eigen niet herinneren." Simone knikt.
"Maar dat meisje is Melissa,"ik knik en glimlach,
, ik ging al rare dingen denken! Dat hoeft niet meisje, Melissa is heel goed bevriend met de twins, ze wist zelf dat Tom jou dolgraag terug wilde zien, en dat hij er kapot van was dat je ging verhuizen! En hij vertelde haar ook dat hij verliefd was, ze mocht het tegen niemand zeggen! Ik glimlach, ik zal Melissa best wel eens willen ontmoeten! Misschien heeft ze nog wel meer geheimpjes over Tom, die ze mijn kan vertellen! Simone glimlacht, ze weet genoeg over Tom!

Reageer (3)

  • Raveness

    Ik hoop in ieder geval dat je snel weer verder gaan ;)

    (K)(K)

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    verder!

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Mhhmm, weet je dat ik toevallig ook zo heet??xDxDxDxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen