Foto bij Deel 003

'Maandag 9 September'

Vrolijk loop ik naar het Gymlokaal, eindelijk een leuke les. Ik zet mijn gedachte op nul en loop richting de kleedkamers. Meteen spit ik mijn tas af voor mijn kleding, ik trek me broek aan en een T-shirtje, de perfecte kleding voor dansen! Als eerste ben ik de vinden op de banken, eindelijk komt Jayden ook aan, zei heeft volgens mijn niet zo heel veel zin, Bill neemt plaats naast haar, ik zie een klein blosje op haar wangen komen. Ik wist het wel! Zei vind hem leuk, ik wist het gewoon. Nu moet ik zeker niet laten merken dat ik Bill zijn broertje leuk vind, Tom komt ook binnengelopen, altijd de zelfde kleding wat hij draagt, nooit eens wat anders! Hij neemt plaats naast mijn, doet hij dit nu express?! Ik laat een zucht uit mijn verdwijnen, zou hij dat gemerkt hebben?

‘De dansleraars komt binnen gewandeld, meteen krijgen wij uitleg wat er moet gebeuren. We moeten in tweetallen gaan dansen, daar heb ik dus geen zin in! Straks moet ik met hem, wat dan? Straks sta ik boven op zijn tenen, of geef ik hem een schop! Charlene aandacht erbij, spreek ik m’n eigen zacht toe. Iedereen heeft al iemand uitgekozen behalve ik en Jayden, tjaa welke 2 blijven er precies over? Je raad het al Tom&Bill. Jayden maakt een raar dansje en meteen gaat ze naast Bill staan. Nee he! Zie je nou wel nu moet ik nog met die lozer! Wat zeg ik nu, ik vind hem helemaal geen lozer, ik vind hem juist een schatje. Tjaa ik doe erg bitchy en bot tegen hem om niet te laten merken dat ik hem helemaal geweldig vind!

Gelukkig mogen we zelf uitkiezen wat voor dans het word, hopelijk komt hij met een goede suggestie, ik wil geen tango,geen salsa en al helemaal geen klassieke dans! Na een paar minuten zijn we eruit, we willen allebei HIP-HOP! We hebben allebei eens de zelfde mening! Er komt een leraar bij ons staan, en laat zien hoe je samen een hiphop dans uitkan voeren, ik trek een zuur gezichtje, het is mijn te close, vooral met hem! Ik mag niet laten merken dat ik hem leuk vind, dat ik verliefd ben! Ik zucht even diep en laat het maar gaan, ik kijk naar de pasjes die de leraar na doet, en meteen volgen Tom en ik. Oh my god! Hij heeft me vast, oehh hij ruikt lekker! Oh nee Charlene, zet dit uit je hoofd! Het is geen jongen voor jou! Maar dan gaat het fout, ik zak door mijn enkel, au,au! Ja ik weet mijn enkels zijn zwak! Met een zachte plof val ik op de grond en alles word zwart voor mijn ogen, ik ben heel erg zwak, ik hoor heel soms : Charlene? Charlene?!

Reageer (6)

  • Mikrokosmos

    snel verderrr! ;d

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Oeh jaaa!!!En nu moet ze wakker worden en ziet ze Tom boven haar hangen en verdrinkt ze haast dromerg in zijn ogen....

    Oké, mijn fantasie slaat op hol..hahahaxDxD
    Snel verder gaan! xx

    1 decennium geleden
  • xKaulitz18x

    verder gaan

    egt leuk

    <3

    1 decennium geleden
  • LadyPunk

    wouw egt verderr :)

    1 decennium geleden
  • BMTHxBVB

    oehh!
    nu moet je echt snel verder gaan!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen