Foto bij Deel 004

[Ik wil reacties]

'Maandag 9 September'

Ik open voorzichtig mijn ogen, ik kijk recht in de bruine ogen van Tom. Wow wat zijn die ogen mooi van hem, ik verdrink er gewoon in! Shit shit, niet aandenken. Voorzichtig ga ik recht op zitten en kijk naar mijn dikke enkel, dat ziet er niet goed uit! Jayden en Tom helpen me overeind, meteen ondersteunt Tom me. Hij is best lief, hij brengt mijn naar het ziekehuis. Whot the fuck, ik charlene zit in een dikke Cadillac. Ik zet mijn verstand op nul, maar dat wil niet echt werken ik verga van de pijn! Jayden smst me meteen : je vind hem leuk he? Wat!! Hoe komt zei daar nou weer bij, ik mag heel die Tom niet, ik stuur een smsje terug : ben je gek geworden? Het is mijn type niet, en ik ben gewoon blij dat hij me even helpt, kan moeilijk achter op je fiets springen. "We zijn aangekomen bij het ziekehuis, meteen ondersteunt hij me en vertrekken we samen naar de E.H.B.O, owh god als ik pijn krijg dan kan ik nergens in knijpen, behalve in zijn handen. Nee echt niet, daar begin ik niet aan, geen denken aan. Ik raak Tom niet aan , no way! Er giert pijn door mijn lichaam , hoelang gaat dit mog duren?

"Voorzichtig geeft Tom zijn hand aan mijn, moet ik die aannemen?? Ik denk even diep na, beter knijpen in zijn hand dan in dit stomme rot kussen! De dokter komt aangelopen en voelt aan mijn enkel, au au! Ik zet de hele kamer op zijn kop, ik verga van de pijn in mijn enkel! Na een uurtje wachten is de uitslag van de foto binnen, het blijkt niet gebroken te zijn. Hehe een opluchting voor mijn, maar hij is wel zwaar gekneusd verteld de dokter. Ik laat een zucht uit mijn mond verdwijnen, ik mag verlopig niet veel lopen en al helemaal niet dansen! Ik geef een briefje aan Tom die hij op school moet afleveren, ik moet minimaal een week thuis zitten. Hmm dromen over hem, niemand komt daar achter!

'Ik bedankt Tom voor het brengen naar het ziekehuis en voor zijn steun, hij verteld dat hij nog wel een keertje langs komt, bij dat woord blijf ik even hangen, langs komen?! Mijn hele hart gaat tekeer. Tom rijdt in zijn Cadillac weg, ik wacht totdat hij de straat uit is, voorzichtig laat ik me eigen op de bank glijden. "Ik ben smoor verliefd op die knul!

Reageer (2)

  • Mikrokosmos

    verder!

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Hahaha ze meent het!!(H) Snel verder gaan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen