Naya Charlotte Leighton

Op elke exclusieve scholen in de wereld heb je ze, de populaire mensen. Zo ook op het CJC. Ze heette Naya Leighton en was zoals alle it girls bloedmooi, met haar exotische uiterlijk: donkere, golvende krullen en chocoladebruine ogen. De wereld vond het niet vreemd dat Liam Payne voor haar gevallen was. Iedereen op het CJC was jaloers op haar. Ze kon namelijk alles voor elkaar krijgen, en je was binnen als je jezelf tot haar vriendenkring mocht rekenen. Helaas – voor alle hoopvolle kandidaten – waren dat er maar een paar. Ze liepen als hondjes achter Naya aan, en zorgden er op die manier voor dat ze altijd bijbleven, want “het is moeilijk om erin te komen, maar o zo makkelijk om er weer uit geknikkerd te worden.”
Naya organiseerde de vetste feesten in heel Londen en je leven was pas compleet als je kon zeggen dat je op één van die feesten was geweest. Er was geen twijfel over mogelijk; dit meisje zou het helemaal gaan maken, als ze eenmaal van school af was. En een beroemd vriendje was dan natuurlijk altijd handig.

Toen de laatste bel gegaan was als teken dat de school voor vandaag weer voorbij was, liep Naya de trappen af, met haar gevolg achter haar aan. Het groepje liep naar een muurtje iets verderop en Naya ging er tegenaan staan. Ze pakte een pakje Lucky Strike uit haar tas en viste er met haar lange vingers de laatste sigaret uit. Scarlett – één van haar vriendinnen – stak haar een aansteker toe, een gebaar dat Naya met een kleine glimlach beantwoordde. Ze stak de sigaret aan en nam een haal. Ze blies de rook uit en staarde naar de leerlingen die zich op hun weg terug naar huis begaven.
‘Ik hoorde dat Liam terugkomt?’ Die vraag kwam van Marie. Naya knikte en glimlachte nu iets breder.
‘Ja, volgende week,’ was Naya’s antwoord.
‘Je kijkt er vast erg naar uit om hem weer te zien.’
‘Natuurlijk!’ antwoordde Naya een beetje geïrriteerd. ‘Ik heb hem 3 maanden of zo niet gezien, dat is lang hoor!’
One Direction was nu op tour, maar de jongens zouden inderdaad volgende week terug naar Londen komen, een tijdje met hun familie en vrienden doorbrengen en dan verder genieten van hun vrije tijd. Nya glimlachte bij de gedachte aan haar eigen, persoonlijke krullenbol die volgende week terug zou komen naar haar. Hij was haar alles. Als ze hem niet meer zou hebben, zou ze alles kunnen verliezen.


Sorry dat ik niet activeerde, maar als ik mijn andere story - If only - af heb, ga ik meer hiervoor schrijven! Hope you still like it.. comments?

Reageer (2)

  • Collywobbles

    snel snel snel snel snel verdeeeeeeer! <3 xx

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    I love it! I wish i was Naya, only because of Liam.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen