Foto bij Deel 005

'Dinsdag 10 September'

“Vannacht heb ik raar gedroomd, Tom kwam elke dag langs en hij gaf een hele liefdesverklaring aan mijn, what the f*ck! Ik rek me eigen uit en zie mijn moeder vertrekken naar haar werk. Ik ben dus helemaal alleen thuis, pff dit is zo saai! "Ik zit saai op de bank, er is niets te doen en er is niemand thuis. Boring!! Ik zucht en begin te zappen, ik verveel me dood. 'Ik hoop dat Jayden me huiswerk komt brengen,maar stiekem zou ik het ook leuk vinden als hij het komt brengen! Ow Charlene zet dit nou eens uit je hoofd! Je bent niet verliefd! De uren vliegen voorbij.

“Ik schrik als de deurbel gaat, voorzichtig klim ik overeind en doe de deur open. Vol verbazing sta ik te kijken, Tom komt mijn me huiswerk brengen. "Dit had ik serieus niet verwacht, ik laat hem binnen en breng hem wat te drinken. Ow helemaal vergeten ik zit nog in mijn pyjama! Oh my god, ik schaam me dood, snel wil ik een deken pakken maar dan struikel ik over mijn slippers, oh my god wat ben ik dom! Ik val half op Tom zijn schoot, meteen ontstaat er een rode blos op mijn wangen. Ik zet me eigen op de bank en begin Jayden te sms’en : is het jou idee, om hem hier heen te sturen met m'n huiswerk? Ik wacht en wacht maar op het sms’je van Jayden eindelijk krijg ik iets binnen : Ik zeg niks *grijns* Ik weet 100% zeker dat je hem leuk vind! “Verbaast kijk ik naar het scherm van mijn telefoon, hoe weet ze dat ik hem leuk vind!! Ik kijk Tom aan hoe hij met aandacht naar de tv kijkt, wat is er nou boeiend aan z’n dierenprogramma, ik vind dat zo saai! Voorzichtig tik ik Tom aan, wat is de bedoeling van mijn huiswerk? Hij blijkt te schrikken en krijgt een rood blosje op zijn wang, ik probeer er niet op te reageren. Je moet Bladzijde 20 tot 26 maken, ik knik en luister aandachtig naar zijn stem!

“Nog steeds wil ik weten hoe Jayden er achter is gekomen, ik denk erg diep na! Ik loop naar de w.c en begin diep te denken, wat had ik okalweer gedaan? ‘Shit! Ik weet het weer, dat briefje wat ik toen geschreven had, toen hij net op school kwam, vast en zeker heeft ze die in mijn kluisje gevonden! Shit shit, Tom mag hier echt niet achterkomen! ‘Wat moet hij wel niet van mijn denken, of zou hij mijn ook leuk vinden, nu begin ik echt te twijfelen! Owh ik moet nu echt mijn gedachten ergens anders bij zetten, niet bij Tom en al helemaal niet bij dat briefje! Zuchtend loop ik weer richting de bank, en probeer mijn eigen op de tv te concentreren, maar dat lukt niet! Mijn gedachten dwalen alleen maar af naar Tom!

Reageer (3)

  • RinKagamine

    aa so cute ze valt op zijn schoot x3

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    WEITER!!!!!! Sorry van dat PB, heb het pas vandaag gezien:$:$
    Maar Geslaagd joh!! xxx xD (H) (K) (A)

    1 decennium geleden
  • BMTHxBVB

    snel verder!! <'33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen