Foto bij even tussendoor ~

Één meisje dat ik ken via een meidensite, waarmee ik goed bevriend ben geraakt, had de rol van Valentina ingevuld. Ze had toestemming gevraagd om een verhaal te schrijven, over Valentina het meisje dat achter Harry aanloopt, gebaseerd op dit verhaal. Snappen jullie het een beetje? Nou, ze is echt een awesome schrijfster en ze heeft al een paar hoofdstukjes online staan, dus als jullie willen kijken en misschien een abo nemen en reacties plaatsen, je weet..

the life of a opportunist

en sorry dat ik zo weinig schrijf, maar ik heb weinig tijd en gister was mijn broertje jarig en was ik tot half acht bezig met z'n blackberry te instaleren en ik moest daarna nog huiswerk maken en alles. misschien komt er vanavond nog een hoofdstukje en anders morgen, vind ik. Ik heb namelijk wel al ideeën voor wat ik ga schrijven (:

x veerle

Reageer (2)

  • Juliete

    Aaa schat dat had je helemaal niet hoeven doen! Ik vind het al lruk genoeg om te schrijven. Echt super lief van je oppereendje(L), GA SNEL VERDER JIJ OF PAULUS EN PAULO KOMEN JE HALEN. En je wwet dat ze agresief en jaloers op ons zijn. :) xx(H)

    1 decennium geleden
  • Cooper

    Leuk verhaal. Ik heb er een abbo opgenomen haha.
    Maar ik vind dat jij ook weer even snel verder moet schrijven hoor!
    xxxx' Vocalizer.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen