Foto bij 9.8 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


‘Ooh Ali, hoe is het ermee. Een tijd niet gezien’, zegt Pattie vrolijk zodra we aanschuiven bij haar aan de tafel. Het valt me nu pas op dat Scooter naast haar zit. Ergens werkt dat me een beetje op de zenuwen want ik het nog steeds het idee dat hij me niet zo graag met Justin ziet. ‘Hé Ali’, knikt hij kalmpjes. ‘Haai’. Ik glimlach schaapachtig en knijp kort in Justin zijn hand. ‘Hoe is het met jullie’, vraagt Pattie vriendelijk. ‘Prima’, antwoord ik automatisch. ‘Tenminste met mij wel’. Ik kijk even onzeker naar Justin die naast me is komen zitten. Awkward moment. Waarschijnlijk denken we nu allebei aan wat er zojuist gebeurd is. ‘Heel erg goed’. Er verschijnt een grijns op zijn gezicht en hij knijpt bemoedigend terug in mijn hand. Op de tafel trilt mijn iPhone en ik kijk meteen op om te zien wie me belt. Jasmine belt vertelt het scherm me. ´Uhm sorry, maar deze moet ik echt opnemen´, zeg ik tegen de rest. Ik pak mijn gsm op van tafel en been weg naar buiten. ‘Maam’, neem ik blij op. Ja, ik doe me gelukkig voor. Dan maakt ze zich niet ook nog zorgen om mij. Met Mike heeft ze al genoeg aan haar hoofd. En daarbij ben ik op dit moment ook gewoon heel erg gelukkig. ‘Ali’. Wacht even. Zij klinkt ook vrolijk en gelukkig. Er moet iets gebeurd zijn. Dan bedenk ik me dat het alleen maar iets goeds kan zijn en verschijnt er een big smile op mijn gezicht. ‘Mike is bijgekomen’, schreeuwt ze bijna juichend in de telefoon. Mijn hart slaat een tel over en na een paar seconden besef ik pas dat in het rond aan het springen ben. Het liefst wil ik keihard gillen. Dus doe ik dat ook, wel geluidloos. ‘Ali lieverd? Ben je er nog?’ ‘Ja, ik ben gewoon zo blij’. Ik betrap mezelf erop dat een traan over mijn wang rolt. Van blijdschap, dat dan weer wel. ‘Mag ik Mike even spreken’. ‘Ja ja natuurlijk’. Het blijft even stil en dan hoor ik de schorre stem van Mike. Mijn lieve grote stoere Mike. ‘Hé Jacks’. Zodra hij dit zegt schieten de tranen alweer in mijn ogen. Ik weet gewoon dat hij nu opgewekt probeert te klinken, alleen het lukt hem niet echt. Mij houdt hij echt niet voor de gek. ‘Ik mis je Mikie’, zeg ik terug. Een beetje een dof gegrinnik klinkt aan de andere kant van de lijn. ‘Jij moet plezier hebben met Justin en je niet druk maken om mij. Ik ben echt blij voor jullie Ali. Ik meen het. Ik weet dat ik niet altijd positief over hem ben geweest’. ‘Dat was je over niemand Mike’, val ik hem in de rede. Hij blijft een paar seconden stil. ‘Dat weet ik ook. Gewoon omdat niemand goed genoeg is voor mijn allerliefste zusje’. Ik kan het niet laten om te glimlachen wanneer hij dit zegt. ‘Nu moet je weer gaan rusten Mike. Ik hou van je en ik mis je en zodra alles hier klaar is kom ik zo snel mogelijk naar huis toe en gaan we samen lol maken. Geniet nog maar even van de momenten dat ik er niet ben’. ‘Je weet dat ik dat niet kan Ali’. ‘Grapje. Love you en groetjes aan pap en mam’.
Bijna huppelend kom ik het restaurant weer binnen. Justin en de rest kijken me een beetje vreemd aan, maar om dit moment kan het me helemaal niets schelen. Ik ben gelukkig. Dolgelukkig zelfs. Mijn armen sla ik om Justin zijn nek. ‘Mike is wakker geworden’, deel ik ze mee. Nu ze snappen waarom ik zo vrolijk ben kijken ze zelf ook blij. ‘Ooh Ali wat fijn’, reageert Pattie al snel. Justin drukt een kus op mijn wang maar lijkt het nog niet helemaal door te hebben. ‘Wauw Ali. Dat is echt geweldig’, stamelt hij waarna hij nog een kus op mijn wang drukt. ‘Ik weet het’, antwoord ik terwijl ik weer aanschuif aan tafel. ‘Dus is er al iemand geweest om de bestellingen op te nemen. Iedereen lijkt helemaal opgeklaard door dit geweldige bericht. Ze schudden hun hoofd en met mijn ogen zoek ik naar een ober. ‘Zijn jullie klaar voor de EMA`s’, vraagt Pattie ondertussen. ‘Zeker weten’, zegt Justin. ‘Helemaal’, beaam ik. Nee, nu kan er helemaal niks meer verkeerd gaan. Want ineens lijkt alles weer zo perfect. Als we het hele gedoe met Selena even vergeten dan.

Ik verlies steeds meer abbo`s. Nog maar 3 hoofstukjes. Ben wel een beetje teleurgesteld in het aantal reacties dat ik krijg. Misschien dat het aan quizlet en het mailgedoe ligt. Maar toch kunnen we nog wel een pagina vol krijgen?

Reageer (8)

  • xkusjejoyce

    snel verderrrr xox

    1 decennium geleden
  • Loveanimals

    Love this story!!! Verdeeer <3

    1 decennium geleden
  • Delevingner

    I. Love. Your. Story.
    Echt jammer dat Je binnenkort stopt.. Maar het was een superduper story!

    1 decennium geleden
  • Snowcastle

    YEAAAAH Mike is wakker ^^

    1 decennium geleden
  • Unlogical

    JE MOET VERDER + JE VERHAAL IS GEWELDIG !!!
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen