Foto bij Deel 007

^ Oh my god! Kijk die lieve lach! <3

‘Dinsdag 10 september’

“Even staat mijn tijd stil, ik heb hem een kusje en knuffel gegeven! En zag je dat lieve glimlachje! Oh my god, zo schattig! Pff,komop Charlene je gedachten erbij houden! Verlegen kijk ik richting Tom en bedankt hem nog een keertje, helaas moet hij weer naar huis. Ik vind het erg jammer, stiekem had ik hem liever nog even hier gehouden! Zachtjes laat ik een zucht uit mijn mond verdwijnen, en kijk hem nog even goed aan. We nemen afscheid van elkaar en hij vertrekt. Met een plof laat ik mijn eigen op de bank vallen, hij is zo lief! Ik ben serieus smoor verliefd, wat kan ik gaan doen, hoe kan ik mijn liefde voor hem bewijzen! Zuchtend pak ik mijn boeken en begin het huiswerk maar te maken, iemand komt het morgen weer ophalen, maar wie wist Tom nog niet. Ik hoop stiekem dat hij weer langs komt, als Jayden langs komt weet ik wat er gaat gebeuren! “Op mijn huiswerk kan ik me niet echt concerteren ik zit alleen maar hartjes op de bladzijde te tekenen, ik moet Tom even uit mijn hoofd gooien, zo makkelijk krijg ik hem niet uit mijn hoofd!

“Me moeder heeft een overheerlijke ovenschotel op tafel gezet, meteen schuif ik aan, en begin op te scheppen. De eerste paar happen gaan al snel naar binnen maar dan, opeens krijg ik geen hap meer door mijn keel, wat is dit nou weer?! Ik zucht en vertel mijn moeder dat ik geen honger meer hebt en dat ik even op de bank ga liggen. Wat moet ik nu doen?! Moet ik Jayden maar om hulp vragen, want het steeds maar ontkennen gaat ook niet de goede richting op.’Zuchtend pak ik mijn mobiel en begin een smsje naar Jayden te sturen : Kan jij mijn helpen? Ik ben in de zevende hemel, ik kan niet eten me huiswerk maken lukt niet! Ik hoop dat Jayden zo snel mogelijk een smsje terug stuur, ik hoor een bekend melodietje te kamer vullen, een klein glimlachje siert mijn mond. Ik kijk op mijn scherm en zie een sms’je van Jayden staan : Ah, ik wist wel dat je Tom zag zitten! Natuurlijk ga ik mijn BestFriend helpen, ik kom er meteen aan! Na een uurtje gewacht te hebben staat Jayden voor de deur, ik schaam me eigenlijk wel, eerst zeg ik dat ik Tom haat en nu heb ik haar verteld dat ik smoor verliefd op die knul ben!

“Samen ploffen we op de bank, er hang eerst een enorme stilte en dan barst Jayden los. Ik moet je eigenlijk iets vertellen, ik vind Bill helemaal geweldig, we hebben vandaag voor het eerst samen afgesproken, veel hebben we niet gezegd, maar hij heeft wel iets over zijn broertje verteld, ik moest het eigenlijk geheim houden. “Mijn ogen woorden groot, vertel op gil ik midden in de woonkamer! Nou het zit zo, Tom gedraagt zich de laatste tijd anders, hij is vrolijk! Ik grinnik even en luister aandachtig naar het verhaal van Jayden. “Maar Bill denkt dat Tom verliefd is! Een kleine glimlach siert mijn mond, ik wist het!

Reageer (3)

  • XhumAnLIENx

    So cute die foto!!! Btw, over welk verhaal heb je het?? in het pb:X

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    aaaw die foto van hem is so cute x3
    snel verder!!<3

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    verder ;d

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen