Foto bij Deel 008

Close up foto ^^

‘Dinsdag 10 September’

“Jayden heeft een super grote glimlach op haar gezicht, straks is mijn BestFriend de vriendin van Tom Kaulitz, even moet ik lachen en ontstaat er een bloos op mijn wangen. Maar hoe zit het tussen jou en Bill dan? Ze lijkt diep na te denken, het gaat wel goed hoor, ons afspraakje was gezellig alleen we waren allebei heel erg stil. Samen hebben we erg veel lol en praten enorm veel over Tom & Bill, het is alweer laat en neem ik afscheid van Jayden. Ik zie hoe ze weg fietst uit de straat, een glimlach siert mijn mond, Tom is verliefd! Ik wens iedereen een goede nacht en vertrek richting mijn kamer, voorzichtig laat ik mijn op bed vallen en staar even naar het plafon , ‘steeds zie ik Tom zijn hoofd verschijnen, ik vind hem zo lief! Ik zou willen dat ik terug naar school kon, maar helaas ik zit nog steeds met verband en een dikke enkel! Ik zucht diep en neem een slokje water en val rustig in slaap.

‘Woensdag 11 September’

“Ik schrik wakker van het geluid van mijn telefoon, duf kijk ik op mijn scherm, het is een smsje van Jayden : He! We hebben deze hele week vrij gekregen, iets leuks doen?! Ik rek me even uit en denk diep na, ach waarom ook niet , meteen sms ik terug : Gezellig, misschien kan mijn moeder ons naar de kermis brengen?! Binnen elke seconde krijg ik een sms’je terug : Ik zie je zo! Ik rek me nog een keertje uit en gaap even, pff het is nog wel vroeg, maar voor een leuk dagje met mijn BestFriend wil ik wel! Ik zie hoe Jayden aankomt fietsen, meteen roep ik mijn moeder dat ze ons kan afgooien op de kermis, na een kwartiertje in de auto gezeten te hebben komen we aan, ik bel wel als we naar huis komen! Ik zet grote ogen op, de kermis is enorm, zo groot heb ik het nog nooit mee gemaakt! “Opeens zie ik Lisa met haar ploegje lopen, ik zie hoe ze op mijn afloopt. Meteen denk ik na wat Tom mijn geleerd heeft, gewoon mijn mening zeggen! He jij daar Charlene, jij trekt alleen maar de aandacht zodat je niet naar school hoeft je bent zo zielig! Even weet ik niet wat ik moet zeggen, maar dan opeens! Jij Lisa bent pas zielig, je hebt geen vrienden omdat je zelf gepest word, daarom pest je andere terug! Bingo, die is binnen, ik zie hoe tranen haar ogen vullen en rent meteen weg, ik zet trots een glimlach op en geef Jayden een knuffel, ben trots op je zegt Jayden met een glimlach.

“Op naar de achtbaan!!! Snel lopen we richting de achtbaan, maar dan vallen onze ogen op 2grote knuffels, nou die win ik dus nooit zeg ik met een kinderlijk stemmetje! Opeens tikt iemand mijn aan, maar die kan ik wel voor je winnen hoor.’Ik kijk om en kijk midden in de bruine ogen van Tom, meteen begin ik als een gek te blozen

Reageer (2)

  • XhumAnLIENx

    Ohww how cute is that! xxx(H)

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    aaaaw x3 "ik kijk om en kijk midden in de bruine ogen van tom" bij die zin smolt ik gwn x3 <333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen