Foto bij Proloog

Welkom op Omanus. Voordat je het verhaal van Odin in duikt, zijn er een aantal dingen die je moet weten over Omanus. Omanus is een planeet die vele lichtjaren van de aarde ligt verwijderd. De inwoners van Omanus worden Omaners genoemd. Omanus is opgedeeld in 6 elementen. Elk element heeft zijn eigen leider en zijn eigen stuk land. Het eerste element is Geest. Geest wordt bestuurd door 7 zussen, die ook over heel Omanus heersen. Het tweede element is Water. Het waterrijk wordt bestuurd door een waterfee genaamd, Gwendolin. Het derde element is Lucht. De luchteilanden worden bestuurd door een engel genaamd, Marina. Het vierde element is Vuur. Het vuurrijk wordt bestuurd door twee broers genaamd, Nodis en Samuel. Het vijfde element is Aarde. Het aarderijk wordt bestuurd door een half plant, half mens genaamd, Casandra. Het zesde en laatste element is Metaal. Het metaallandschap wordt bestuurd door een ijzere man genaamd, Cleveron.

Op de twaalfde verjaardag van een Omaner, wordt hij of zij toegewezen aan een element. Dit element is in bijna elk geval het element waar je ouders ook aan toegewezen zijn. Slechts een enkeling wordt toegewezen aan een ander element. Die enkeling wordt gelijk bij zijn of haar ouders weggehaald en wordt direct overgeplaatst naar het toegewezen element. Je mag alleen een relatie beginnen met iemand uit je eigen element.

Miljoenen jaren is het goed gegaan met de planeet Omanus. Sinds honderd jaar geleden wordt de planeet bedreigd door een virus. De 7 zussen hebben dit lang stil kunnen houden, totdat een zekere jongen genaamd Odin erachter komt.

Dit is het verhaal van Odin.....

Reageer (6)

  • QueenOfEmerald

    Het eerste dat me opvalt: het is dezelfde soort kaart als die van Adrastea. Maar nu ga ik verder lezen xD

    9 jaar geleden
  • Gibigianna

    amazing
    kan niet wachten xD

    1 decennium geleden
  • RedWolf

    snel verder! nieuwe abo!(H)

    1 decennium geleden
  • MAK3Y0URM0V3

    Awesome^^ Love it.
    Snel verdur (H)(H)

    1 decennium geleden
  • TimeTravel

    klinkt leuk! ik ben benieuwd! ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen