Foto bij 010

Reacties?

Thuis verveel ik me te pletter. Het enigste wat ik doe is op de bank hangen en tv kijken. Er is nu een week verstreken en de pijn is ook minder. Ik staar naar het beeldscherm van de tv, maar de beelden dringen niet tot me door. Daarvoor ben ik te diep in gedachten. De bel gaat en langzaam sta ik op om open te doen. Sinds vorige week vind ik het doodeng om de deur open te doen, bang dat Logan weer voor de deur staat. Ik open de deur op een kiertje en gluur er door heen. Opgelucht open ik de deur verder als ik zie dat Sarah aan gebeld heeft. ‘Heey Liam.’ Ze komt binnen en knuffelt me voorzichtig. Ook de kus op mijn wang ontbreekt niet. Ik loop achter haar aan naar de woonkamer. Ik laat me op de bank zakken en Sarah komt naast me zitten. ‘Hoe gaat het met je?’ Nieuwsgierig kijkt ze me aan. Ik haal mijn schouders op. ‘Het gaat wel. De pijn is ook minder geworden.’ Begrijpend knikt ze. ‘Hoe zit het met het liedje voor je auditie? Heb je er al één uitgezocht?’ Vraagt ze. ‘Ik heb een liedje, en nee ik ga je niet vertellen welke. Dat zie je wel op de auditie.’ Zeg ik gauw als ik haar gezicht zie. Beledigd kijkt ze me aan. ‘Nou, ik ben wel je beste vriendin.’ Sarah trekt een pruillipje. Ik geef haar een kusje op haar wang. ‘Ik ga je het nog steeds niet vertellen.’ Ze zucht diep en laat zich onderuit zakken. ‘Over vijf weken zijn de examens. Blij dat je dan van school af bent?’ Ik knik. ‘Hopelijk ben ik dan ook van Logan af.’ ‘Vast wel. Jij gaat je eigen weg en Logan en zijn maatjes ook.’ Sarah kijkt me vol vertrouwen aan en legt haar hand op mijn been. ‘Je red het echt wel.’ Ik schenk haar een klein glimlachje en knuffel haar. ‘Je bent echt de beste vriendin ooit.’ Fluister ik in haar oor. Ik laat haar los en staar wat voor me uit. Mijn gedachten draaien op volle toeren. Over alles denk ik na. Wat gebeurt er na school? Zal ik slagen? Hoe zal het gaan met X Factor? Ik zucht diep en probeer mijn gedachten weg te drijven. ‘Ik ga maar eens naar huis, ik kom morgen nog wel even langs. Zie je later!’ Sarah knuffelt me en geeft me een kusje op mijn wang. Ze loopt de kamer uit. Ook ik sta op en loop naar boven. Voorzichtig verwissel ik mijn kleren voor mijn pyjama. Daarna kruip ik lekker onder de dekens en droom dat ik X Factor zal winnen.

Believe in your dream and it will come true.


Sorry dat ik twee dagen niet heb geschreven, maar donderdag mocht ik niet achter de computer en gisteren ben ik naar Den Haag geweest met school. Ik moest om half 5 al opstaan en toen ik thuis was had ik geen zin meer om nog te schrijven.

Hoe vinden jullie de One Thing videoclip?
Ik vind hem echt super!

Reageer (2)

  • lilarrzaill

    eerlijk?:$ Ik vind het een best wel slechte clip.. De clip zelf is niet slecht maar het past niet bij One Thing. Het past super bij One Direction zelf, maar niet bij het liedje.. En ik ben er toch wel voor dat de clip een beetje bij het liedje moet passen. Dus nee de combi vind ik slecht, maar de clip zelf ja wel leuke clip...
    maar trouwens: ik krijg weer mailtjes:D JEAAAAAAAAAH(yeah) dus dat betekend dat jij ook niet meer elke keer het hoeft te melden;)
    AAAH mijn laptop zoomt ineens in terwijl ik dat helemaal niet wil:S owké vaag! en dat boeit jou natuurlijk helemaal niets, maar ik moest het wel even vertellen(A)
    en over de story en dan eigenlijk dit hoofdstukje;)
    Hij gaat Jason en zijn vriendjes wel eventjes een poepie laten ruiken:)

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • JustMelis

    Super hoofdstukken, maar zo zielig voor Liam. Was gister leuk in Den Haag hé? Ik kan er nog veel meer onzin bij gaan zetten, maar gewoon vet goed geschreven!!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen