Foto bij Deel 009

Cute smile !

‘Woensdag 11September’

“Even hou ik mijn mond, want er lijkt niks uit te komen. Dan zie ik Jayden richting Bill lopen, ja lekker laat ze me achter met hem! Zachtjes laat ik een zucht verdwijnen, ik glimlach naar Tom en bekijk de knuffelbeesten nog eens goed, opeens schrik ik als ik alleen sta. Iedereen is weg, lekker, ‘nu sta ik hier helemaal alleen, ik zucht diep en laat mezelf op een bankje ploffen en wacht maar even af of de rest terug komt. “Ik schrik, ik voel 2 koude handen voor mijn ogen verschijnen, oh my god wat gebeurt er! Zachtjes hoor ik iemand glimlachen, ah ik heb het al door, het is Tom. Ik lach je liet me schrikken, maar waarom hou je me ogen dicht? Nou,tjaa ik heb wat voor je, hou je ogen even dicht! Ik zucht en knijp mijn ogen dicht, het maakt me nieuwsgierig. Straks gaat hij mijn zoenen! Ahh daar droom ik serieus van, dat wil ik dolgraag! Maar aan de andere kant gedraag ik mijn stoer net als of hij mijn niks boei. Nou Charlene doe je ogen maar open, ik doe rustig mijn ogen open en sta oog in oog met een grote me to you beer, een klein gilletje verlaat mijn mond.

“Ah Tom! Dat hoef je toch niet te doen, tjaa voor zo lief meisje heb ik alles over en glimlacht. Een klein licht blosje vult mijn wangen, ik sta van het bankje op en geef Tom spontaan een kusje op zijn wang en een dikke knuffel, bedankt he! Tom lijkt te blozen, dat ziet er zo lief uit! Hij glimlacht, geen dank, alles voor lieve meisjes! Ik pak de beer op en samen gaan we opzoek naar Bill en Jayden, ik vraag me af waar die twee uit kunnen hangen, opeens staat Tom stil en begint te grijnzen, ik trek me wenkbrauw op en kijk raar. Hij begint te wijzen als een gek, wat is er nou?! Mijn ogen vallen op Jayden en Bill, samen op een bankje druk aan het zoenen. Meteen begin ik een lach op mijn mond te zetten. Eindelijk is mijn BestFriend verliefd! Tjaa en ik? Ik blijf maar ontkennen, maar nu weet ik het zeker Tom is ook verliefd. Hij geeft niet zomaar een knuffel en hij noemde me zelfs een lief meisje! Ik zucht even en ga op een bankje zitten, nu is het wachten op Bill en Jayden.

Tom komt naast me zitten, en uit het niets slaat hij een arm om mijn heen, meteen maakt mijn hart een sprongetje, ik ben helemaal gek van deze jongen. “Maar steeds ontken ik alles dat is echt niet goed, moet ik dan maar eens stappen gaan ondernemen! ‘Ik weet niet wat ik ermee moet, ik ben nog nooit zo verliefd geweest, wat moet ik doen?! ‘Ik denk diep na, welke stappen kan ik gaan ondernemen, opeens schiet er een heel goed idee binnen! Ik pak mijn mobiel en begin anoniem een berichtje naar Tom te sturen.

Reageer (6)

  • leintje

    snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    verder!

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    zoen hem gwn direct! x3 snel verder! xx

    1 decennium geleden
  • billismyn

    Nice!!!!! Snel verder!

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Hahah strak plan joh!! xxxxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen