Foto bij 20

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Bagnall

    kijk istina begrijpt het (;

    uughh straks gaat ze zich weer snijden neehhh dat mag niet



    snel verder<33

    1 decennium geleden
  • THEBESTONE

    @livelovefail shitterdeshit, dat is de naam van het meisje van mijn andere verhaal. Ik ga het snel veranderen. SORRY! EXCUSES!

    @istina Tja, Bella is nogal eigenwijs. Wat herken ik mezelf hier toch in haha. Je bent ook geweldig maar dat weet je denk ik wel haha.

    1 decennium geleden
  • Istina

    Dat komt daar helemaal niet op neer, lieve Bella. Hij probeert je alleen gerust te stellen, zodat je je geen zorgen maakt. BEGRIJP DAT DAN!
    Ik wil even zeggen ehm, dat ik die actie van Harry geweldig vond en dat ik jou geweldig vind en dit hoofdstuk geweldig vind en ook dit verhaal geweldig vind. [wat heb ik toch een prachtig geformuleerde zin geproduceerd] Snel verder, alsjeblieft. <3

    1 decennium geleden
  • Livelovefail

    ik weet niet of ik het ben (waarschijnlijk wel, want ik ben dom)
    maar er staat een keer 'Bella' en een keer 'Jenna' misschien een bijnaam ofso i don't know. ik zeg het maar voormoest het toch perongeluk zijn ofso (:
    btw : Harry is echt superlief (: En die fans zeggen miss dat zij het niet verdient, maar eigelijk verdienen 'de fans' het niet om haar te zien, hehe, nee maar alsje zo erg bent, noem ik je geen fan ofso weetikveel. OEFTIE, ik ben ingewikkeld, ik hoop datje me bergijpt :D love it (: 3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen