Foto bij - 116 -

- Laura -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Haha, serieus ik vind het geweldig dat Laura geen normale dode is ^^ Echt ongelofelijk geniaal van je gevonden (: Maar nu wil ik natuurlijk wel weten waarom dat komt. Dus lieve Fie, zou je het willen vertellen? Want ik ben echt nieuwsgierig!
    Eigenlijk wel zielig voor Frederik, voor Laura ook natuurlijk, dat hij haar niet kan kussen zonder haar pijn te doen. Stel je voor dat je van je vriendje/vriendinnetje moet af blijven omdat je haar anders pijn doet. Dat is toch niet leuk?
    En George doet inderdaad vreemd, begrijpelijk dat hun gesprek dat niet zo vlot liep als anders. Weet je, George moet gewoon toe geven dat hij een ongelofelijk grote crush heeft op haar en Roxanne dan vervolgens kussen. Natuurlijk moet zij hem dan wel terug kussen, anders zou 't maar zielig zijn. Vind je niet? Misschien is dat een idee om uit te werken als Roxanne in het Nest is? ^^
    Sorry, geen lange reactie wegens geen inspiratie ): Ik wil gewoon zeggen, ook al heb ik het al zo vaak gezegd, dat ik dit een geweldige story vind. Serieus, ik hou er van (:
    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen