Foto bij Deel 011

He's cute ^

Woensdag 11 September'

“Jayden lijkt diep na te denken wat ik moet doen. Waarom zeg je het gewoon niet eerlijk tegen Tom dat je hem leuk vind? Heftig schudt ik mijn hoofd, ben jij gek! ‘Ik ben een verlegen meisje en ik durf nooit wat te zeggen! Ik laat een zucht uit mijn mond verdwijnen. Ik weet niet wat ik er mee moet, ik ben hopeloos verliefd, ik wil hem hebben, maar wilt hij mijn?! “Ik begin voor me uit te staren en lijk niemand te horen, ik schrik als er iemand op mijn schouder klopt. “Verbaast kijk ik in de bruine ogen van Tom, ik voel me eigen warm van binnen worden, oh my god, hij is zo cute!!

“Ik zie Tom een lief glimlachje opzetten en reikt een enorme grote suikerspin naar mijn uit, dat hoefde hij toch niet te doen? Ik glimlach en bedankt hem, meteen begin ik te smullen van dat zoete ding! Heel mijn mond zit onder de roze suiker, ik zie dat Tom me uitlacht ik trek een nep boze blik, en glimlach meteen weer. “Ik voel een pijnscheut door mijn voet gaan, maar laat het aan niemand merken,maar alle vier zijn we dood op. We lopen al zowat twee uur over de kermis.. “Bill begint zich uit te rekken en legt meteen een arm om Jayden, het is lief om die twee zo verliefd te zien.! En ik Charlene? Ik stel mijn liefde uit, ik ben niet eerlijk tegen hem! Stel je voor dat Kaulitz mijn wel ziet zitten!

Tom en Bill staan allebei tegelijk op, zullen we deze lieve meiden maar even richting huis brengen, ik zie hoe Tom knikt en zijn hand naar mijn uitreikt, heel voorzichtig geef ik mijn hand aan hem, zo lopen we met ze alle naar Tom ze auto. “Het voelt fijn om zijn hand vast te houden, ik voel me veilig! En alweer laat ik een zucht uit mijn mond verdwijnen! Ik zit me eigen in de weg met mijn liefdesprobleem, ik moet dit oplossen, met een moe gevoel ga ik in de auto zitten. “Tom start de auto en vraagt welke kant we op moeten, Jayden vertelt hem precies de weg. ‘Ik voel mijn ogen zwaar worden en ik val in slaap tegen Jayden. “Na een uurtje gereden te hebben zijn we aan gekomen bij me huis, maar ik slaap nog steeds, ik voel een klein kusje op mijn voorhoofd. ‘Met een schrik kom ik dufjes omhoog en gaap zachtjes.

Reageer (4)

  • billismyn

    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • leintje

    snel verder

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    aaaah wat lieffff x3 snel verder!!!x3

    1 decennium geleden
  • ernie1

    aah lief

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen