Foto bij The Cape Man xD

"Dit is de informatie over het doel. We hebben hier alle papieren en je kan ze zelf controleren en je krijgt je geld gestort op je rekening wnnr we zeker weten dat hij dood is. Accepteer je de missie? "De man en een cape en een masker voor zijn gezicht pakte de papieren en keek er in. Papieren met foto's en andere dingen. Hij keek door alle papieren en zette het weer op tafel. "Dit is maar een kind," zei hij rustig, met een hele diepe stem. "als je mii stuurt is het een overkill toch?"De andere man lachte waardoor zijn rimpels nog diper werden. "Laat u niet misleiden door zijn uiterlijk. Hij is gevaarlijk. Wij hebben onze eigen ninja's gestuurt, en ze hebben gefaald. Drie dagen geleden was het 2 maanden dat we hun hadden gestuurt maar ze zijn nie terug gekomen en we hebben ook niks meer van ze gehoort in 2 maanden dan moeten wij ze als dood op schijven. ""Daarom wou je mii spreken 3 dagen geleden.""Ja. Ergens heeft die Brat zo sterk kunnen worden om onze ninja's te vermoorden. Jou zou het heel makelijk moeten zijn om hem te vinden en hem te vermoorden en je krijgt betaalt als voor een S-ranked missie. Je niet met ons mee naar beneden. de man met de cape achte dit."maar k wil nog wel een paar vragen stellen voor dat k antwoordt”"Voor zover ik kan antwoord, zal k het doen.""De moordenaars van jou zijn ze hunterninja's van konoha? Want ik ken een paar mensen vanvroeger. "
"Nee, geen hunter-nins."
"De ANBU,dan?"
"Sommige lijken wel op de ANBU,ja."
"Ah. Maar niet de ANBU zelf ...? "
er kwam een dreigende frons op zijn verhoofd. "kunnen deze vragen je helpen?" "Oh, maar het is. Zie je - "de moordenaar leunde vooruit," - het lijkt me dat dit project van jou niet zo goed is voor konoha. In feite, het geheimhouding en het volledig ontbreken van toegang tot de officiële diensten van Konoha, ik zou zeggen dat dit project is niet goed gekeurd door de mensen van de village. "De andere man werdt een beetje boos. "dat was duzz de grens kliene kat k geef om mensen in deze village ik ben een deel van de raad."de cape man werdt een beetje gespannen. "" Ja, ik weet wie je bent en dat alleen voegt naar mijn vermoedens over de legitimiteit van deze aanbieding. Als u een deel van de raad, waarom gebruik je dan niet de middelen dat de raad wil gebruiken? ""Deze gesprek is gesloten," was de antwoord. "neemt je de aanbood aan of niet?"

Reageer (3)

  • Poochyena

    oww spannend:X(Y)

    1 decennium geleden
  • RamenFreak

    K weet wie meneer cape man is hii is DUN DUN DUN
    .
    .
    . Tobi !!
    (yeah) ja k heb j wel Door hoor tobi jij naught horney good/bad Dango boy :D want hii draagt ok Een cape en is zo van MWHAHAA i will own de World (duivel) en heeft een masker op :P
    En maskers ziin badass man :O (Y)

    Of het is DUN DUN DUN ...RAMEN xD
    Want hii wil wraak op naruto duzz is hii een Cape man moordernaar geworde :D

    -Xx-Inori/Naruto/Gaara/Hidan/Tobi

    1 decennium geleden
  • Brainless

    wow vaag, wie is die cape man??
    Ikke weetuh wille, dus snel verder bitte!!
    xx. Mich

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen