Foto bij Deel 013

Nice Smile <3 ^^

‘Vrijdag 13September’

“Een kleine glimlach siert mijn mond, ik ben erg blij voor Jayden, nu moet ik nog! Maar ik weet het nu zeker ik pak alles langzaam op! Ik richt me op de klok en zie dat het al 10uur is, ik zucht zachtjes. ‘Vandaag zal ik het liefste binnen blijven, want het is vrijdag de 13e,deze dag voelt niet goed! “Ik moet uitkijken voor elk klein ongelukje, maar het zal me niet lukken. ‘Ik zucht en gaap nog even, ik ben verplan op een lekkere warm douche te nemen. Zachtjes sta ik op van mijn bed en loop richting de badkamer, even kijk in de spiegel en glimlach. Ik kleed mezelf rustig uit en stap onder de douche, kippenvel loopt over mijn lichaam, snel zet ik de warme kraan aan en voel het over mijn lichaam lopen, een heerlijk gevoel vult mijn lichaam! ‘Even denk ik nergens meer aan, maar toch denk soms aan Tom. Ik kan die lieve knul maar niet uit mijn hoofd krijgen!

Ik ben klaar onder de douche, voorzichtig draai ik de koude en de warme kraan uit, en stap uit de douche, rustig begin mijn eigen af te drogen en ik kleed me rustig aan. ‘Ik ga voor de spiegel staan en begin mijn haren een beetje te kammen daarna begin ik het te föhnen. Het is al vrij droog en bekijk me eigen in de spiegel, ik glimlach alweer naar mezelf! Ik begin met mijn make-up. “Ik ben er weer klaar voor, maar ik zal vandaag bijna niet buiten zijn, want ik ben erg gevoelig voor vrijdag de 13e! “Ik vertrek richting mijn kamer, ook Jayden is ontwaakt uit haar slaap, ik begroet haar en vraag meteen of ze lekker heeft geslapen. “Heftig begint ze ja te schudden, ik heb zo heerlijk over Bill gedroomd! Maar ik werd gestoord door een sms’je, ik moet even langs mijn oma dus ik laat je vandaag even alleen meis, ik knik instemmend. Ik kan me eigen vast wel vermaken!

“Ook Jayden heeft zichzelf zo snel mogelijk aangekleed, samen gaan we nog even ontbijten, en dan vertrekt zei richting haar oma, en ik ben dan helemaal alleen thuis! We zijn allebei uit gegeten en ik laat Jayden eruit, ze zo mijn een sms’je sturen als ze weer langs zou komen! Ik plof op de bank neer, vandaag is het alweer 4dagen geleden dat ik door mijn enkel ging, het gaat naar mijn gevoel al een stuk beter. De dokter heeft mijn verteld dat het verband er af mocht na 4dagen, voorzichtig begin ik het verband er af te rollen. ‘Het voelt raar zonder verband, mijn steun is weg! Ik bekijk mijn enkel even goed en zie dat hij aardig blauw is, maar het zal over 4dagen wel weg moeten zijn. Maar ik blijf me leven lang er last van hebben! Weet je waar ik nog meer last van heb? Van vlinders in mijn buik, want ik ben smoorverliefd! "Ik weet niet echt hoe ik dit aan ga pakken, maar daar kom ik vanzelf wel achter.

Reageer (5)

  • ImaginaryWorld

    Snel Verder :)


    nog een paar tips: gebruik alleen een uitroepteken als het egt nodig is en als je van personage wisselt
    Schrijft dan pov *naam van de persoon*

    Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik je tips geef:)

    X

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    verder!!

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Sorry dat ik ze zo laat lees, maar ik had het echt druk met school enja, geen zin om dan nog even die laptop aan te zetten, ik vind hem nog steeds super, het gaat niet veel te rap! xxx(H)(H)

    1 decennium geleden
  • ernie1

    ojee

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    ze meot gwn op het afstappen en hem kussen x3
    snel verder! x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen