Foto bij Deel 014

He's cute <3 ^ ^

'Vrijdag 13September'

“Ik zucht even diep, en denk na wat ik vandaag kan doen. Jayden zal we ongeveer tot de avond bij haar oma blijven en mama komt pas na zes uur thuis! Ik besluit maar even de tv aan te gooien, maar al snel begint het me te vervelen, een diepe zucht verlaat mijn mond. “Ik ga opzoek naar me tas en bekijk of ik nog geld in mijn portemonnee heb zitten, ik glimlach als ik nog wat geld vind. “Ik denk dat ik maar even een uurtje de stad in ga, alleen is het wel saai. ‘Maar alleen thuis zitten is ook niets! Ik loop richting de schuur en spring op mijn fiets, rustig fiets ik richting de stad. Daar aangekomen zet ik mijn fiets in de stalling en loop op mijn gemak de stad in. “Ik merk dat mijn voet al een stuk minder pijn doet, daar ben ik wel blij om. Maar eigenlijk had ik mezelf beloofd om vandaag binnen te blijven, ik zacht zachtjes en bekijk de winkels. Meteen valt mijn oog op een super stoere broek en een leuk shirtje met de tekst Rock erop!

Vrolijk loop ik de H&M binnen en begin op mijn gemak rond te kijken, gelukkig hebben ze de broek en het shirtje in mijn maat, snel loop ik richting de kassa en reken af. “Het is niet druk in de stad, het lijkt wel of iedereen thuis blijft. Ik loop nog even op mijn gemak door de stad en loop dan nog even snel de HEMA in, ik had nog wat nieuwe potloden en pennen nodig voor school, snel reken ik af en loop weer naar buiten. “Maar dan blijf ik even stil staan, daar loopt Tom met een ander meisje, meteen voel ik een steek door mijn maag gaan, het zal toch niet zijn dat hij een ander heeft,ook loopt Bill naast hem. “Bill heeft mijn opgemerkt en zwaait vrolijk, ik zwaai voorzichtig terug en loop hun kant op. Meteen word ik begroet door de broers, even kijk ik wat vuil het meisje haar kant op, ze lijkt te schrikken!

Tom is van mijn en van niemand anders spookt er meteen door mijn hoofd, Bill begint te glimlachen dit is trouwens ons nichtje Aukje. “Ik begin zwak te lachen en geef haar een hand, lekker slim om weer iets te gaan denken wat helemaal niet waar is, voorzichtig stopt Tom een briefje in mijn handen, verbaast kijk ik op en schenk hem een kleine glimlach. “Ik neem afscheid van de jongens en vertrek weer naar mijn fiets, ik ben stiekem toch wel benieuwd wat er op het briefje geschreven staat. “Ik pak het briefje uit mijn jaszak en begin het langzaam te lezen, zijn handschrift is vrij onleesbaar. Maar gelukkig kan ik er wel woorden uit halen. “Lieve Charlene, ik vraag me af om je samen met mijn wil picknicken, zou je dan even een sms’je willen sturen?. Liefs Tom. Mijn hart maakt een kleine sprong, Tom wilt samen met mijn picknicken!

Reageer (6)

  • leintje

    snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Everly

    aaaaah schattig!!
    verder!! <3

    1 decennium geleden
  • ernie1

    lief

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    aahhww how cute! xx (H)

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    aawh hij is gwn op op te eten haha :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen