Foto bij 007.

Pov. Alyssa Verbruggen
Even later zijn we klaar met boodschappen doen en lopen Harry en ik allebei met twee tassen terug naar huis. ‘Gelukkig ben ik niet herkend.’ zeg Harry om de stilte te verbreken. ‘Ja. Gelukkig wel.’ lach ik.
Na een paar minuutjes lopen, komen we thuis aan en open ik de deur. We lopen door naar de keuken en ik zie Liam, Louis en Zayn op de bank zitten in de huiskamer en Niall op de grond met een zak chips in z’n handen, starend naar de tv. Ik grinnik. ‘Wat is er?’ zegt Harry, die me kennelijk had gehoord. ‘Moet je kijken hoe Niall zit… Zó schattig.’ ‘Niall is gewoon een en al schattig.’ grinnikt Harry. ‘Zullen we dan maar brownies gaan maken?’ vraagt ik enthousiast. ‘Ja!’ We lopen naar de keuken en pakken de spullen die we nodig hebben. Ik kijk naar Harry, hij is heel gefocust aan het lezen wat er op het pak staat. Snel pak ik m’n mobiel en maak er een foto van. Harry merkt het niet en leest gefocust verder.
Na een ‘brownie-mixgevecht’, veel gelach, ‘smeer-elkaar-zoveel-mogelijk-onder-met-brownie-mix-competitie’ en ‘spuit-elkaar-onder-met-slagroom-toernooi’, zijn de brownies eindelijk klaar. We lopen naar de woonkamer met de brownies, ook al zitten we helemaal onder met brownie-mix en slagroom. Iedereen barst in lachen uit en zelf beginnen we ook te lachen. ‘Wat hebben jullie in de keuken gedáán, zeg?!’ zegt Zayn met of course een wenkbrauwwiebel. ‘Hou je kop, sukkel.’ sis ik hem toe. ‘Maar wat hebben jullie dan gedaan?’ vraagt Liam, ook nieuwsgierig. ‘Oow… Brownies gebakken, een ‘brownie-mixgevecht’ gehouden, veel gelachen, een ‘smeer-elkaar-zoveel-mogelijk-onder-met-brownie-mix-competitie’ en een ‘spuit-elkaar-onder-met-slagroom-toernooi’ gehouden.’ zegt Harry alsof het de normaalste zaak van de wereld is. ‘Aha. Dat verklaart hoe jullie eruit zien.’ zegt Liam. ‘Jup.’ zegt Harry. ‘Nou… Wie wil er een brownie?!’ roep ik. ‘Ik, ik, ik!!’ roept Niall, ‘Ik heb honger…’ ‘Dude, je hebt net 2 zakken chips, een pak borrelnootjes en 1 fles cola op.’ zegt Zayn. ‘Ja, dat klopt. Maar dat was een kwartier geleden dat ik voor het laatst heb gegeten.’ antwoord Niall verontwaardigd. Zayn rolt met z’n ogen. ‘Nou, Niall, omdat je zó’n honger hebt, mag jij als eerst een brownie kiezen.’ Niall staat op en kiest de grootste brownie uit. ‘Niall, Niall, Niall toch… Wat moeten we toch met jou?’ zegt Louis lacherig.


Laat het me alsjeblieft even weten wat je ervan vindt. (A) Ik heb nog een paar hoofdstukken 'in de wacht' staan. Maar misschien als ik daarna geen inspiratie meer heb, vraag ik het wel aan jullie. Dan kunnen jullie al je ideeen kwijt. 'x

Reageer (5)

  • LoveCarrots

    Ik had het al gelezen. maar toch geweldig
    xxx

    1 decennium geleden
  • CrazyMofo

    leuk! snel verderr!

    1 decennium geleden
  • AyaMalik

    Hihihi toevallig ik had vandaag brownies gemaakt voor mijn vriendinnen
    En ik heb een vriendin die echt een vreetzak is (zoals Niall)

    Ps. Ik zit nu op dit moment mijn Laaste stukje brownie te eten :) LOL

    1 decennium geleden
  • AngelDreams

    Super(H) Meer schatje(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Rakish

    zuper leuk skatje.
    gister was awsome!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen