Foto bij 056

ben ik weer (: heb de PTA-week zo ongeveer overleefd, dus nu kan ik weer wat meer schrijven (: Bedankt dat jullie niet je abo hebben verwijderd, heb er zelfs 1 bij! :D
Volgende hoofdstuk komt weer bij ong. 5 reacties (;
xx

Rebecca POV
‘’Hey babe,’’ horen we Louis zeggen. We horen een meisjesstem antwoorden en daarna niks. Sharon en ik lopen, nieuwsgierig als we zijn, voorzichtig de trap af. Daar zie ik Louis zoenen met een meisje. Het meisje van het New Years Eve Party. Ik begin te fluiten en Louis draait zich meteen om. Als hij ons ziet staan, kleuren zijn wangen rood. Ook het meisje moet lichtelijk blozen. Louis pakt haar hand en leidt haar de woonkamer binnen, waarna Sharon en ik snel volgen. Ik ga bij Harry op schoot zitten en Sharon zit bij Zayn op schoot. Zayn slaat zijn armen meteen om haar buik heen en Sharon legt haar handen op zijn handen. ‘’Dit is Eleanor,’’ zegt Louis terwijl hij haar hand vastpakt. ‘’Hey guys,’’ zegt ze verlegen. Iedereen begroet haar en Louis trekt haar mee naar de bank. Hij ploft naast Harry neer en trekt Eleanor op zijn schoot. ‘’You two make a cute couple,’’ zeg ik tegen ze. ‘’Thanks,’’ bedankt Louis me.
We hebben de hele middag zitten kletsen en Eleanor is uiteindelijk ook blijven eten. Ze is net weg en Louis komt met een glimlach van oor tot oor de kamer binnen gelopen. ‘’Je straalt,’’ merkt Liam op. Louis glimlach wordt alleen maar groter. ‘’Ze is echt lief. Jullie passen goed bij elkaar,’’ zeg ik tegen hem. Hij trekt me in een knuffel. ‘’You deserve it,’’ fluister ik in zijn oor. Dankbaar kijkt hij mij aan.
‘’Ik heb honger,’’ merkt Niall op. ‘’Het zou ook eens niet hè,’’ grinnikt Liam. ‘’Ik zal wel even wat koken,’’ zegt Harry en hij loopt naar de keuken. Ik loop hem achterna en ga op een van de stoelen zitten. Glimlachend kijk ik naar al zijn bewegingen. Ik hou zoveel van die jongen. Als hij voor het gasfornuis staat, loop ik naar hem toe. Als ik achter hem sta, sla ik mijn armen om zijn middel. Hij draait zijn hoofd naar achter en drukt een kus op mijn lippen. Veels te snel draait hij zich weer terug om verder te roeren. ‘’I love you,’’ fluister ik zijn oor. ‘’I love you more.’’ ‘’Not possible, ‘cause I love you the most.’’ Hij draait zich om en ik zie een glimlach op zijn gezicht. Voordat hij iets kan doen, druk ik mijn lippen op de zijne. Gretig zoent hij terug en ik vergeet alles om me heen. ‘’Gaat alles goed met het eten,’’ vraagt Liam en hij komt binnen gelopen. ‘’Oh, volgens mij stoor ik,’’ en wil zich alweer omdraaien. Snel maak ik me los en draai mijn hoofd naar Liam. Harry draait zich weer naar de pannen en roert het een laatste keer door. ‘’We kunnen eten,’’ zegt hij en Liam loopt naar de woonkamer om iedereen op te halen. Iedereen klets door elkaar heen tijdens het eten, zoals altijd. Het is een heerlijk chaotisch zooitje, but I love it. Na het eten ruimen Liam en ik alles af en lopen naar de woonkamer waar de rest allemaal op de bank zit. ‘’Zullen we een filmpje kijken,’’ stelt Liam voor. Er klinkt wat instemmend gemompel en Niall staat meteen om, om wat snacks te pakken. ‘’Die jongen is ongelofelijk,’’ grinnik ik. ‘’We hebben net gegeten en hij wil alweer aan de snacks.’’ Louis heeft nog steeds niet gereageerd. Hij zit met een mega glimlach naar zijn mobiel te kijken, vast met Eleanor aan het praten. Liam pakt een dvd, een komedie, en stopt hem in de dvd-speler. Als Niall weer terug is, drukt hij op play. Ik kruip tegen Harry aan en leg mijn voeten op Louis’ schoot. Liam zit links naast Louis. Op de andere bank zitten Zayn, Sharon, Angela en Niall.
Harry wrijft met zijn hand over mijn onderrug en ik voel mijn ogen langzaam dichtvallen. Ik schrik wakker van opgewonden geklets. Ik open langzaam mijn ogen en zie de aftiteling op de televisie. ‘’Ze is wakker,’’ schreeuwt Louis die voor me zit. Kreunen wrijf ik de slaap uit mijn ogen. ‘’Kom babe, we gaan naar bed,’’ zegt Harry en hij helpt me overeind. ‘’Niet te veel lawaai maken hè vannacht,’’ zegt Louis als we naar boven lopen. Ik draai mijn hoofd en steek mijn tong naar hem uit wat een gelach van de andere jongens oplevert. In de slaapkamer trek ik mijn slaapshirt aan en kruip onder het dekbed. Harry komt naast me liggen en slaat zijn arm om mijn middel. ‘’Ik hou van je,’’ fluistert hij in mijn oor. ‘’Ik ook van jou,’’ breng ik nog net uit voor ik in een diepe slaap val.

Reageer (3)

  • lukesunicorn

    Super Leuk!!(Y)(Y)
    Snel Verder!!!!!!!!(H)(H)(flower)(flower)

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Whoooo! Nieuw stukje. (:
    Snel verderrrr. <3

    1 decennium geleden
  • TOMMOHAZZA

    snel verdeeer~!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen