T0ki0 H0tel? Wàt is dat? Nooit van gehoord...
Tot je op een dag hun liedje op tv zag, je was helemaal verkocht. Je zocht op het internet vanalles op. Bill... Zo heette hij dus, de mooiste van alle4. Gsm-nummers op sites? Nee, dat geloof je niet. Je gaat dan maar een eindje wandelen. Gelukkig heb je ooit dàt wandelingkje gemaakt, want dat ene wandelingetje, veranderde je hele leven, toen je dat geheimzinnige briefje over straat zag waaien. Je raapte het op, en van het moment dat je het aanraakte, ging er een schock door de hemel, alles werd anders... Je leven nooit meer hetzelfde...


Have Fun^^

Reacties?

The start of my new life.


Zondagmorgen. Je verveelt je te pletter, zoals elke week. Die dag is er niets te doen. Je gaat in je zetel hangen, en zet de tv open. Tmf. De stem presenteert de dag-top 5 en kondigt nummer één aan. Tokio Hotel, blijkt het te zijn. Nog nooit van gehoord, hoewel het liedje super is, en de jongens helemaal niet verkeerd. Als je het lied hebt beluisterd, spring je meteen naar je computer. Natuurlijk moet je er nu wat informatie over zoeken.
Op een aantal sites staan gsm-nummers, die van Bill schijnen te zijn. De computer wordt afgesloten. 'Onzin.' fluister je, en je wilt een wandeling maken, om je zinnen te verzetten.

Je loopt over straat. De wandeling doet goed. Zo kan je je hele hoofd leegmaken. Ook het voorval van dat nummer. Dat is Bill zijn nummer niet. Dat weet je. Bill staat op z'n privacy en zou nooit zomaar z'n nummer weggeven. Bill blijft namelijk een droom. Hij lijkt zo ver weg. Ongrijpbaar. Je haalt je schouders op en gaat zitten op een bankje langs de weg. Het waait heel hard en je krijgt het koud. Krakende bladeren waaien langs je oren. Niet alleen bladeren. Ook een briefje. Een mooi kleurtje fleurt het briefje op. Je kijkt raar op en loopt het briefje achterna. Met veel moeite pik je het uit de lucht. Heel aandachtig bekijk je de letters op het papiertje. Wat staat daar nu op?


Reactie

Reageer (22)

  • neverdoubt

    Supeeeeeeer, ik ga snell de volgende lezen ;D <3

    1 decennium geleden
  • tweexy

    verderrrrr ben heel nieuwsgierig!!!

    1 decennium geleden
  • 0lav

    yes geen nope (typing)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Wauw al 518 keer gedaan! Be proud my dear ;D

    1 decennium geleden
  • ultraviolence

    sprr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen