Foto bij 111- Secrets of the old vampire family_part 2

Als jullie het vorige zo... ik-had-dit-echt-niet-verwacht was, dan blaas ik jullie nu van jullie stoelen.. nah. xD

@Katl1 goed, was ik bijna vergeten denk ik.

Elisabeth Pov
Marcus vervolgde zijn verhaal, en buiten Tristan, Aro, Caius, de twee vampiers die meegekomen waren met Tristan en Dagmar was iedereen een en al oor.
'Ik gaf Tristan en Aro de kans om zich bij Dydime en ik aan te sluiten, om ons lot te delen, maar op dat moment -ze waren 15- had geen van hen interesse, dus liet ik het zo. ik wist ondertussen dat ik niet veranderde en het feit dat ik geen enkel probleem had met ziektes, en snel lopen, maakte me bijna zeker dat ik een langer leven tegemoet ging. ik zou wel zien wat er van hen zou worden. Het zou hun eigen keuze worden.' Ik keek naar Carlisle, het was ongeveer zoals hij; geen mensen willen doden, hun eigen keuzes laten maken.
'Vier jaar later wou Tristan zich laten veranderen, ook al wist hij dat het niet erg aangenaam zou zijn. Aro volgde nog eens 5 jaar later.' Dus Tristan was ouder in mensen en vampierjaren? Dus Aro is eigenlijk de jongste, diegene die het meest verwend werd? Daarom dat Marcus bij Aro bleef? Omdat Aro de jongste was?
'Er is altijd een grote rivaliteit geweest tussen Tristan en Aro.
ik besefte dat ik mijn verantwoordelijkheid moest nemen om de vampiers die ik gemaakt had, onder controle te houden, hoewel dat vrij lang duurde, voor ik dat doorhad. Ik denk dat ik dan meer dan 5000 jaar oud was. Ik stelde Aro aan om een soort "groep" te maken die hen onder controle zou houden, terwijl Tristan naar Roemenië ging. ik had er een kasteel laten bouwen, ooit, om me er te vestigen omdat Didyme het daar zo mooi vond, maar na haar .. verdwijning, wou ik er niet meer naartoe. Tristan vestigde zich daar met een aantal vampiers die bij mij gebleven waren, waaronder Abel en Gregory, en ik bleef bij Aro om hem te helpen met de manier om de vampiers onder controle te houden. En een beetje later kwam Caius erbij.' vervolledigde hij zijn verhaal. Er was maar 1 iets dat niet klopte, zoals Carlisle wist.
'Wat heeft dit met hun ruzie te doen?' vroeg hij verbaast.
'EN met ons?'
'Tristan is altijd een familieman geweest, en hij wou terug naar de familie die we hadden; vader, moeder, kinderen. Allemaal erg traditioneel. Hij had samen met een sterfelijke vrouw een zoon.' Marcus stopte even en keek rond, naar Tristan en Aro, naar de rest van ons.
'Maar zijn zoon leek niet echt te vinden voor zijn idee. ZIjn zoon was sterk en wou niet in Roemenië blijven.' besloot Marcus.
'Wees maar zeker, er is niets te doen in Roemenië.' zei Dagmar. ik keek hem verbaast aan, Marcus glimlachte.
'Aro heeft geprobeerd om zijn neefje in te lijven, maar daar had Dagmar niet veel zin in.' zei Marcus met een glimlach. Het leek Tristan alleen maar bozer te maken op Aro, maar daar maakte Marcus zich geen zorgen over. zo leek het toch.
Even tussendoor, het kan zijn dat dit niet helemaal overeenkomt, maar ik heb een beetje veranderd aan de hoofdstukken zodat het wel zou kloppen, sorry dat ik het de hele tijd verander, maar ik krijg nieuwe ideeën :)
'Roemenië was saai, maar de hele tijd binnen zitten in Italië en hier en daar een paar vampiers vermoorden leek me ook niet echt interessant.' mompelde hij. ik knipperde met mijn ogen.
'Ik ben niet mee.' zei Jacob plots. Ik eigenlijk ook niet.
'Jij bent de eerste vampier. Die twee kemphanen zijn eigenlijk vampierbroers en vleugeljongen is de zoon van een van die twee?' vroeg hij. Marcus knikte.
'Hoewel ik vind dat Vleugeljongen nogal ongepast is; ik heb vleugels, Tristan heeft vleugels, Dagmar heeft vleugels, Aro had ooit vleugels...Het zit in de familie.' Somde hij op. Jake ademde diep in en uit, alsof hij het probeerde te bevatten. Dit maakte vampiers veel gevaarlijker dan de Quileute ooit geloofd hadden.
'En jij bent de leider van de clan die nu twee keer geprobeerd heeft de Cullens uit te roeien?' vroeg hij. Marcus knikte.
'Maar ik heb nooit de opdracht gegeven om Carlisle en zijn familie aan te vallen. Ik heb mijn status nogal.. verzaakt de laatste eeuwen, Aro heeft gedaan wat hij nodig achtte om onze wereld veilig te houden.'
'En om baas te kunnen blijven spelen.' zei Jacob. Marcus haalde zijn schouders op. Alsof hou "zou kunnen" zou mompelen. Tristan glimlachte vriendschappelijk naar Jacob, ze leken hetzelfde idee te hebben over Aro, alleen dacht Jake ook zo over Tristan.
'En dat brengt ons ergens anders heen..' mompelde Tristan, terwijl hij me recht in de ogen keek.

Reageer (11)

  • Katalante

    Uk lees dit voor de 4e keer, dus ik zit hier nu letterlijk zo te stuiteren van
    *IK WEET WAT ER GEBEURT, IK WEET WAT ER GEBEURT, IK WEET WAT ER GAAT GEBEUREN*(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    Je hebt ons inderdaad van onze stoelen geblazen. Dit is beter dan ik ooit had durven dromen!!!(yeah)

    En hoe is Aro zijn vleugels kwijtgeraakt? Snap nu wel dat Aro het niet graag had dat Marcus zijn vleugels vrij liet, het herinnerde hem aan zijn 'handicap'. Zie je dat ik goed heb opgelet tijdens je verhaal?

    Vleugeljongen -plat- xD typisch Jacob, ik heb zijn humor gemist...

    En nu gaat Marcus het eindelijk vertellen aan Lily, hetgeen waar we allemaal zo lang op gewacht hebben.

    1 decennium geleden
  • Loverof

    Cool!!! It's so epic!!!!!
    Ga snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Dagmar is de broer van Elisabeth!! Dan heeft zij toch ook vleugels??? Snel verder ik vind dit zo super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen