Foto bij Deel 015

‘Vrijdag 13September’

“Ik loop richting de fietsenstalling en steek de sleutel in het slot en stap op,ik begin rustig te fietsen haast heb ik toch niet. “Thuis aangekomen zet ik mijn fiets in de schuur en loop naar binnen ik gooi me jas uit en plof op de bank, er is nog niemand thuis. Dus ik ga mezelf maar lekker vervelen, ik laat een zucht uit mijn mond verdwijnen en pak de laptop, misschien is daar nog iets te beleven. Meteen dwalen mijn gedachten af naar het briefje van Tom, waarop stond of ik misschien samen met hem wilde picknicken, het lijkt me wel erg leuk! Maar ik weet dat ik erg onzeker ben en ik hou me eigen altijd stoer tegen over hem, ik doe net als of ik hem helemaal niet leuk vind, ‘maar ik ben smoor verliefd op die knul!

‘Ik denk erg diep na of ik het nu echt moet gaan doen, het lijkt me erg leuk om samen met Tom te zijn, maar ik weet niet of ik het wel kan. “Jayden weet dat ik Tom helemaal geweldig vind, ik heb al een anoniem sms’je naar hem gestuurd. Een zucht verlaat mijn mond, en zoek mijn mobiel in mijn tas en bedenk wat ik in het sms’je kan zetten, na een paar seconde heb ik iets bedacht en begin het te typen. “Tom, het lijkt me leuk om samen iets te doen, wanneer? X. Ik zucht even en druk op verzenden, nu is het afwachten of Kaulitz iets terug gaat schrijven, misschien heeft hij allang een ander meisje gezien die veel knapper is dan mijn! Zo moet ik niet gaan denken, vast en zeker vind Tom mijn geweldig, hij geeft me niet zomaar z’n grote beer en hij noemde me lief meisje! Ik schop de kussen van de bank en ga lang uit liggen, ik zou nu willen dat Jayden hier was, ze geeft altijd zulke goede tips!

“Ik zucht en begin uit verveling naar de televisie te kijken, maar veel is er niet te zien. Een diepe zucht verlaat mijn mond, opeens schrik ik van het geluid van een sms, snel pak ik mijn telefoon en begin te lezen. “We kunnen bij mijn thuis afspreken vanavond? X Tom. ‘Ik glimlach even en voel dat mijn hart een kleine sprong maakt, ik mag op bezoek bij Kaulitz! Een kleine zucht van blijdschap vult mijn mond, maar toch voel ik me zenuwachtig straks doe ik iets verkeerds of ga ik mezelf uit sloven. ‘Dat moet ik dus echt uit mijn hoofd zetten, ik moet er voor gaan! Ik moet het bewijzen dat ik helemaal gek ben van Tom!

Reageer (4)

  • XhumAnLIENx

    Jahaaa!! To the Kaulitz Cribb xx

    1 decennium geleden
  • ernie1

    mooi snel verder

    1 decennium geleden
  • xKaulitz18x

    super snel verder
    mooi geschreven
    (sorry ben lang niej op de comp geweest dus moest ff inhale)

    <3

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    snel verder! :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen