Foto bij 206~

Sorry dat er gisteren geen deeltje was.. internet was weer uit.. heeft het bij jullie ook gesneeuwd?

Laura poV
'Georg, een paar weetjes voor jou. 1. laura is van mij, niet om te delen. 2. Ik wil niet weten waarom jij in je ondergoed voor mijn vriendin staat. 3. Ik blijf altijd knapper dan jou. 4. Ik ben weg, kom je?' Hij glimlachte naar mij, en Georg hield zich gespeeld dom. 'Wie? Ikke? Tom, jij pervert! mij uitnodigen naar je kamer terwijl je vriendinnetje je staat aan te gapen.' hij gaf tom een gespeelde klap tegen zijn borst. Tom rolde met zijn ogen, en schudde zijn hoofd. Net op het moment dat hij mijn hand wou pakken liep ik weer weg. Hij lachte en liep weer achter me aan, nog steeds zonder T-shirt. Bill en de jongens gierden het uit toen ze ons zagen lopen door de kamer, tot ik Bills koffer op de grond gooide -omgooide en hij viel van bed op de grond- en Tom met zijn wilde, grote voeten zowat alle -net opgemaakte- bedden lostrok, zodat ze weer opnieuw gemaakt moesten worden, door de jongens zelf... en dat zou moeilijker gaan.
Uiteindelijk liepen tom en ik snel terug naar onze eigen kamers, maar zonder iemand te zien staan op het einde van de gang. We probeerden net iets te snel weg te komen van Bill die achter ons aan kwam, waardoor we hem/haar niet opmerkten.
in de kamer, was ik diegene die het eerst een kussen in handen kreeg, en tom diegene die de eerste slagen incasseerde, maar al snel had hij er ook een, en hij sloeg harder. Ik Stond te giechelen op het bed toen hij keihard op mijn kont sloeg met een kussen, waardoor ik op bed belande, redelijk buiten adem. Ik probeerde weer recht te kruipen, maar TOms kussen was me voor. Ik liet me moe op het bed vallen. Tom grijnsde, en terwijl hij naar het bed toeliep, probeerde ik weg te rollen, desnoods op de grond als het moest. maar hij hield me op tijd tegen, en zette zich op mijn bekken. Hij boog zich naar voren en toen ik hem wou kietelen, hield hij mijn handen naast mijn lichaam. 'Wie is er de sterkste?' vroeg hij lachend.

Reageer (4)

  • MadeOfSilver

    Kon niet naar huis fiesten, moest lopen.
    En toen kwam er allemaal sneeuw in mijn schoenen...
    Maar top hoofdstuk!

    1 decennium geleden
  • BVBunicorn

    hier heeft het ook gesneeuwd.
    en het is hier -15° ik word gek!!!
    Snel verder!!! (:

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Nee, ik verblijf in Keulen momenteel en het is hier ijzig koud, maar geen sneeuw...
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • jvpm

    hier ligt 15 cm ,baal er nu al van :|,ben een zon mens :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen