Foto bij 14.Emma

Emma

Dublin

Ik liep naar de badkamer. Het was midden in de nacht. Ik had maar niet in slaap kunnen komen en was dus maar naar de keuken gelen open en was met een zak chips op de bank neer geploft. Ik had de tv aan gezet. Toch had ik 10 minuten geleden een kamerdeur open gaan even later een nog een deur. Nu liep ik naar de badkamer waar ik een zacht gesnik hoorde. Ik klopt zacht op de deur deed gelijk de deur open. Ik zag Susanne en Louis op de grond zitten. Susanne huilde zacht. Ik kon me nog goed herinneren dat ik Susanne voor het laatst had zien huilen. Het was 3 jaar geleden, Susanne was zwanger en was met 8 maanden van een trap afgevallen. Ze had het meisje naar haar zus in Amerika gestuurd. "Susanne?" Vroeg ik zacht aan het huilden meisje. Susanne keek me met betraande ogen aan. "Emma" zei Louis en stond op en pakte mijn arm en trok me de badkamer uit. Op de gang stopte Louis en keek me gespannen aan. "Wat is er aan de hand" vroeg ik. "Susanne, waarschijnlijk is ze weer zwanger" zei Louis zacht. Ik keek geschrokken naar de deur van de deur van de badkamer. "Weten er al meer mensen het?" vroeg ik Louis. "Alleen Elina" antwoordde Louis. Op dat moment ging de badkamer deur open en stond Susanne in de deuropening. "Ik ga weer slapen" zei ze en liep naar de kamer waar zij en Louis sliepen. Louis keek me nog een keer aan en liep achter Susanne aan. Zelf ging ik ook maar weer naar bed en ik liep naar de kamer van mij en Harry toe.

Ik werd wakker toen ik de deurbel hoorde. Ik stapt uit bed en liep naar beneden. In de kamer stonden Harry, Louis en Kyara. Ik zakte neer op de bank en hoorde de deur naar de gang open gaan. Ik keek op en zag Alex, de zus van Susanne, in de kamer in lopen. Achter haar aan liep een klein meisje....


een klein hoofdstukje maar van uit de ene persoon is het net wat makkelijker schrijven dan van uit de ander. Ook gebeurt er niet veel. Ik ga gelijk door met een nieuw hoofdstukje. (H)

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen