Foto bij Deel 016

PaintedSmile bedankt voor je hulp!

‘Vrijdag 13 September’

“Ik ren voorzichtig de trap op en ren naar mijn kamer daar begin in mijn zelfs langzaam om te kleden, ik pak mijn nieuwe kleding van vanmiddag en trek nog snel even mijn Uggs aan. “Ik bekijk mezelf in de spiegel en keur het goed, ik zucht even diep en loop dan naar beneden. “Tom heeft me verteld waar ik moet wezen, het zal even zoeken worden maar ik vind het wel! Mama is thuis gekomen en ik begroet haar meteen, ik ga bij een goede vriend eten, zou jij me misschien willen brengen? Mam knikt en we lopen samen naar de auto, ik stap in en we rijden weg. “Ik heb er stiekem erg veel zin in, maar ik voel me ook een beetje raar. Ik zucht zachtjes zodat niemand mijn hoort, we komen aan bij de plaats waar ik wezen moet, even valt mijn mond open, het is hier groot! “Ik geef mijn moeder snel een knuffel en stap de auto uit, voorzichtig loop ik het pad op wat mijn richting de deur wijst.

Even begin ik te twijfelen of ik het echt moet gaan doen, ik neem een diepe hap lucht en blaas het zachtjes uit en bel zachtjes aan, meteen schrik ik even als ik een hond hoor blaffen, ik heb het niet zo op honden. “Ik zie hoe Bill de deur voor mijn open doet, meteen komt er een hond naar buiten gerent en begint tegen mijn aan te springen en overal te likken, hmm lekker zeg afgelebberd worden door een hond, dus niet! Ik hoor in de verte een bekende stem, Scotty nu stoppen!! Meteen gaat de hond van mijn af en gaat op zijn kont zitten en kijkt mijn schattig aan.’Voorzichtig geef ik het beest een aai en loop naar binnen, ik word naar de bank geleid door Bill, meteen glimlacht Tom naar mijn en zet een glas drinken voor mijn neer. “Ik probeer niet te verlegen over te komen, Bill staat op en loopt boven, van mijn heb je geen last ik ben er niet! Tom knikt en gaat weer de keuken in, ik kijk een beetje rond en zucht zachtjes. “Ik snuif de heerlijke geur van het eten op, ik ben benieuwd wat hij verplan is, het ruikt erg lekker!

Ik denk even diep na, ik hoop dat er niet iets fout of iets engs gaat gebeuren want ik heb het echt niet op vrijdag de 13e ! Ik zie dat Tom vrolijk de living in komt lopen en glimlacht even, je mag met mijn meekomen dame. “Ik sta rusig van de bank op en loop met Tom mee, daar staat de tafel heel netjes gedekt met kaarsen erop, ik glimlach even en neem plek op mijn stoel.
“Nogmaals snuif ik de heerlijke geur van het eten, Tom begint langzaam op te scheppen en schuift een bord voor mijn neus, het ziet er goed uit glimlach ik. “Tom bloost lichtjes en gaat dan zitten, en samen beginnen we te eten. “Soms likt Tom aan zijn piercing ik vraag me af waarom hij dat doet, ik laat een kleine zucht uit mijn mond verdwijnen, ik zit vol. “Tom glimlacht en knikt instemmend, hij ruimt de borden op en loopt richting de ijskast en tovert een bus slagroom uit de koelkast en twee toetjes. “Ik glimlach en kijk richting de toetjes, het heeft de vorm van een hartje, Tom spuit wat slagroom erop en schuift het naar mijn toe. Ik begin rustig aan mijn toetje te eten, het smaakt echt heerlijk zeg ik met een mond vol, Tom glimlacht trots.

Reageer (5)

  • XhumAnLIENx

    Leuk!! Ha wat ben ik weer lekker laat om jou hst'jes te lezen zeg! :X

    1 decennium geleden
  • ImaginaryWorld

    Goed geschreven!
    Snel verder :)

    1 decennium geleden
  • ernie1

    heel goed snel verder

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    snel verdurr!

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    leuk!
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen