Foto bij 060

wow. 60 hoofdstukken. Zonder jullie was dit nooit gelukt! <3
-
ugh, ik krijg het maar niet voor elkaar om een gif bovenaan het hoofdstuk te plaatsen? Wat doe ik fout? :o

Zayn POV
Morgen begint de tour en ik begin steeds meer te twijfelen of dit wel zo’n goed idee is. Ik kan Sharon nu toch niet achter laten? ‘’Wat is er,’’ hoor ik Liam bezorgd vragen. Die jongen ziet ook alles. Ik zucht eens diep en besluit dan maar mijn hart te luchten. Als ik uitgepraat ben, zwijgt Liam. ‘’Sharon red het wel zonder jou. Ze heeft Angela en Rebecca. En als er echt iets aan de hand is, dan kan ze ons bellen. Dan kunnen we zo weer naar huis toe.’’ Dankbaar kijk ik hem aan en trek ik hem in een knuffel. ‘’Bedankt.’’ ‘’Geen probleem.’’
We hebben besloten deze laatste avond met zijn allen door te brengen. We lopen naar het strand waar we een kampvuurtje maken. Ik trek Sharon tussen mijn benen en ze legt haar hoofd tegen mijn schouder. Ik woel wat door haar haren heen, waarna ik mijn handen op haar buik plaats. Ik ga dit zo missen. Ik ga haar zo missen. Ik slik de brok in mijn keel weg. Niall heeft zijn gitaar meegenomen en begint wat te spelen. Ik herken de klanken van Moments en zing uit volle borst mee. Ik hoor Sharon zachtjes meezingen en glimlach haar bemoedigend toe. Meteen begint ze harder mee te zingen. Ik zing de laatste hoge noot waarna we elkaar allemaal aankijken. Zo zingen we nog heel wat liedjes, totdat Sharon begint te gapen. ‘’Ben je moe babe,’’ vraag ik meteen als ik dit zie. ‘’Beetje. Maar we blijven hier nog wel even. Dit is tenslotte je laatste avond.’’ Ik schud mijn hoofd en sta op. ‘’Je bent zwanger, je moet goed slapen,’’ zeg ik met een knipoog waarna ik haar overeind trek. ‘’Wij gaan naar huis,’’ deel ik mee en ik sla mijn arm om Sharon’s middel. Ze rilt helemaal. ‘’Stuk kouder zonder dat kampvuur hè,’’ constateer ik. Ze knikt instemmend en ik sla mijn armen nog dichter om haar heen.
Als we allebei omgekleed zijn, gaan we in bed liggen. Ik sla mijn armen om haar heen en kijk in haar ogen. Ze waren helder blauw. Elke keer weer verdronk ik erin. Ik doe een plukje haar achter haar oren. Ik voel haar frisse adem over mijn lippen heen en druk mijn lippen op de hare. ‘’Ik hou van je,’’ zegt ze als ze haar hoofd weer afwendt. ‘’Ik ook van jou.’’ Ik druk nog een kus op haar voorhoofd, waarna we allebei in slaap vallen.
Harry POV
Weemoedig zit ik met Rebecca in mijn armen bij het kampvuur. De komende drie maanden moet ik zonder haar. Zonder haar vrolijke lach, haar heerlijke geur, zonder haar stem die me altijd weer vrolijk maakt, zonder haar aanrakingen. Ik sla mijn armen nog iets strakker om haar heen en ze draait haar hoofd bij zodat ze met haar mooie groenbruine ogen naar me kijkt. Ik leun naar voren en druk mijn lippen op die van haar. Ik bijt zachtjes op haar onderlip en meteen opent ze haar mond een stukje. Onze tongen spelen een passioneel liefdesspel met elkaar. Uiteindelijk laat ik haar weer los om adem te halen. Ze legt haar hoofd tegen mijn borst aan en liefdevol wrijf ik door haar haren. Ik hou zoveel van dit meisje. Ik sla mijn armen nog iets strakker om haar middel heen en snuif haar heerlijke geur op.
Ik hoor Rebecca’s ademhaling steeds regelmatiger worden. ‘’Ze slaapt volgens mij,’’ zegt Louis zachtjes. Ik sta voorzichtig op terwijl ik haar vasthoud, zodat ze niet achterover valt. Ik zie dat haar ogen inderdaad gesloten zijn. Ik leg één arm onder haar knieholtes en eentje onder haar rug en draag haar zo naar onze slaapkamer heen. Voorzichtig leg ik haar op het bed neer, waardoor ze een beetje wakker wordt. Versuft kijkt ze om zich heen. ‘’Ga maar weer lekker slapen. Ik zorg wel dat je je pyjama aanhebt,’’ fluister ik naar haar en ze gaat weer liggen. Voorzichtig doe ik haar kleren uit en haar pyjama aan en leg haar dan onder de deken. Snel kleed ik me uit totdat ik alleen nog mijn boxershort aanheb en kruip naast haar. Ik sla mijn armen om haar heen en val in een diepe slaap.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen