Foto bij Part 5

Bedankt voor de reacties (:

Ik zit tegen Harry aan, ineens beginnen alle lampen en de tv te knipperen. Dan komt er iets uit de tv. Als ik beter kijk, zie ik dat het een vrouw is. Je ziet alleen maar zwart lang haar, meer niet. Ik ga dichter tegen Harry aanzitten en dan wordt alles zwart.

Ik schrok wakker en keek om me heen. Ik zag dat ik in een bed zat en dat Harry naast me rustig lag te slapen. Die nachtmerrie kwam vast van gisteravond. We gingen na Love Actually een horrorfilm kijken. Na een paar minuten was ik al bang geworden en dicht tegen Harry aangekropen. Aan het eind van de film was ik nog steeds bang en durfde ik niet alleen in mijn kamer te liggen. Toen stelde Harry voor om bij hem in bed te komen liggen. Dus hier lag ik dan. Ik ging maar weer slapen. Toen ik wakker werd, zag ik Harry met nat haar en een handdoek om zijn middel de kamer binnenkomen. Hij zag er echt verschrikkelijk sexy uit. “Goodmorning beautiful!” zei hij vrolijk, waarna ik “Goodmorning” terug zei. “Did you sleep well?” “Yes, I did. How about you?” “Yeah, me too!” Ik liep naar de keuken om te ontbijten. Ik zag Louis zitten, die ook vrolijk “Goodmorning” riep, waarna ik hem ook groette. Ik pakte wat cornflakes en ging naast hem zitten.

Reageer (4)

  • MetalHeadBVB

    love it so much snel veder

    1 decennium geleden
  • OneDizzler

    haha die film daarvan is nog enger (;
    Ik zou het idd wel leuk vinden..

    1 decennium geleden
  • Necessity

    die foto is echt eng Ö
    maar ik vroeg me af, je schreef dat ze in engeland studeert, maar het klonk alsof je dat zelf ook graag zou willen, is dat zo???? (sorry voor mijn nieuwschierigheid (A))
    ge je snel verder???
    xx

    1 decennium geleden
  • SUUNDAY

    Love it. Snel verder! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen