“Oh kom op, zelfs jij moet kunnen toegeven dat dit prachtige schoenen zijn” voor de zoveelste keer wees Olivia naar een paar schoenen, dit was ondertussen al de vijfde schoenwinkel die ze waren in gewandelt. Niet dat de vier eerder schoenwinkels een fout geweest waren, Olivia had al twee paar schoenen gekocht en zocht nog een derde paar. Normaal gezien gaf ze niet zoveel geld uit aan kleding en schoenen maar aangezien ze schoenen nodig had en er wat geld voor op zij gehouden had, ze had een soort ‘schoenen-spaarpot’, kon ze zich nu drie paar schoenen veroorloven.
      “Maar je hebt er net zo’n gekocht, toch?” Louis trok zijn wenkbrauw op en wees naar de groene zak die rond haar linkerarm bengelde. “Dus dan moet je toch zo geen schoenen meer hebben?” hij zag hoe Olivia haar hoofd schudde.
      “Daar heb je gelijk in, maar dat wilt niet zeggen dat deze schoenen lelijk zijn. Maar de schoenen die ik daarnet gekocht heb zijn toch mooier” zonder nog een blik op de ‘prachtige’ schoenen te werpen wandelde ze verder de winkel in, met Louis op haar hielen.
      “Wat heb je nog nodig?”
      “Een paar sandalen” ze had eerder al een paar pumps gekocht en een paar sneakers en had dus nu sandalen nodig. De sandalen die ze nu had vielen bijna uit elkaar, iets wat niet moeilijk is aangezien ze die sandalen al drie jaar had. Louis knikte, niet dat hij echt wist welke sandalen ze zocht maar dat ging hij niet vragen. Want dan zou hij een hele uitleg krijgen over wat ze precies zocht, een uitleg waar hij toch niet veel mee zou zijn want hoe goed Olivia het ook probeerde uit te leggen lukte het hem nooit om het te vinden. Want als Olivia iets in haar hoofd had moest ze ook exact dat hebben, niets anders. Dit had een possitief en een negatief punt. Possitief was dat ze daarom niet veel geld uit gaf, want ze kocht enkel wat ze echt wilde hebben. Het negatieve punt was dat het soms heel erg moeilijk was om te vinden wat ze zocht, iets waar Louis soms gek van werd. Hij probeerde onder tussen ook al geen schoenen aan te duiden, aangezien het, meestal, toch fout was. “Wat vind je van die sandalen?” Louis volgde Olivia’s wijsvinger en kwam uit bij een paar zwarte, elegante sandalen. Sandalen waar je zeker een hele dag op kon wandelen. Niet te veel tierlantijntjes, perfect voor Olivia.
      “Probeer ze eens aan te doen” Louis pakte de rechtersandaal van het schap af waarna hij de sandaal aan Olivia gaf. Zij trok snel haar schoen uit en trok de sandaal aan, deze zat haar als gegoten. “Ik denk dat we een winnaar hebben” hij haalde de andere schoen, en de doos, ook van het schap af. “We zullen de winkel nog eens door wandelen en als je niets beter ziet dan kopen we deze”
      “Ik denk niet dat we nog iets beters gaan vinden”
      “Ik ook niet”

      “Serieus?” Olivia’s mond hing een beetje open toen ze de auto uit stapte. Het was in tussen zes uur ’s avonds en dus etenstijd. “Gaan we hier eten?” een glimlachje verscheen rond haar lippen toen ze zich omdraaide naar haar beste vriend.
      “Je weet dus nog wat dit is?” Louis trok glimlachend zijn wenkbrauw op.
      “Natuurlijk, hier zijn we de eerste keer samen komen eten. De eerste keer dat we alleen op restaurant gingen” de meeste mensen dachten dat ze een relatie hadden maar dat stoorde hen niet, zij wisten wel beter. “Hoe zou ik dit kunnen vergeten?” met een lieve glimlach keek ze Louis aan. “Ik had eerder gedacht dat jij het vergeten zou zijn?” verwoed schudde de jongen zijn hoofd.
      “Zo’n geweldige avond, in zo’n leuk gezelschap, vergeet ik niet hoor” hij stak zijn arm naar haar uit, zodat zij bij hem kon inhaken. “Mevrouw?” een glimlach speelde rond zijn lippen. “Mag ik u naar binnen begeleiden?”
      “Natuurlijk, meneer” lachend haakte Olivia haar arm in bij Louis. Dat beloofde nog een leuke avond te worden.

Dus jullie zien een extra uploaddag wel zitten? Oké dan (: Wat dachten jullie van maandag als extra uploaddag? Of verkiezen jullie eerder zaterdag of ?
Trouwens, wie wilt er een (ongelofelijk) klein rolletje in mijn story? Ik heb namelijk nog een paar mensen nodig (: Je moet gewoon je naam even onder in zetten en dan zeggen welke rol je wilt. En als jullie nog een mooie jongens naam weten, laat maar achter in een reactie ^^
Rollen:
- Vriendin Harry
- Vriendin Zayn
- Twee dochters van Olivia (16 en 12)

Nu wil ik ook graag weten wat jij denkt wat er nog gaat gebeuren, of wat je wilt dat er nog gebeurd. Het moet geen lange tekst zijn hoor, maar wees origineel. Want anders dan weet ik niet hoe ik de rollen moet verdelen ^^ Dus origineel zijn, want dan is de kans groter dat jij de rol krijgt (:
Inleveren tem zondag 00:00 (; Want dan kan ik zondag zeggen dat je de rol gekregen hebt ja of nee (;

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Mooi plaatje :)

    6 jaar geleden
  • 10812

    hker laa, maaar ik leeeeees jou geweldige story, maar als zayn vrij is, ogoah me is vrij vooor hem$$$$$$$$ !!!!!! Dikke lobi for je story! Moet meer geellezen worden:)

    1 decennium geleden
  • theguardian

    IK WIL VRIENDIN VAN ZAYN ZIJN OF DOCHTER OLIVIA VAN 16 (:
    Called Joëlla (A)
    EN het maakt me echt niet uit wat je gaat schrijven, want ik hou echt van je schrijfstijl (:
    xx

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    Vriendin Harry. (:
    naam; Bobby-Lee. gheghe. xd
    je schrijft echt fantastisch. <33
    uch, ik ben echt niet goed in iets verzinnen en vooral nu niet,
    misschien heb ik iets straks.

    1 decennium geleden
  • Aves

    Hm.. Vriendin Zayn, graag. En de naam is Noëmi. :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen