“Goedemorgen” een gaap verliet Louis’ mond toen hij naast Harry aan de ontbijttafel ging zitten. “Goed geslapen?” hij keek de andere jongens aan. Zayns haren lagen plat op zijn voorhoofd, Harry staarde voor zich uit en Liam was, zonder het te beseffen, zijn broodje in stukjes aan het scheuren. Er was maar één persoon aan tafel die wel wakker was.
      “Goed, jij?” Niall keek Louis met een glimlach aan. Zijn blauwe ogen straalden en Louis had al wel een idee hoe dat kwam. Zelfs zonder dat ze in de ruimte moest zijn straalden Nialls ogen al. Zodra hij wist dat ze ergens dichtbij was kwamen de eerste straaltjes tevoorschijn.
      “Ook goed dank je. Wel een beetje weinig, maar ja dat kan je voor hebben als je te laat gaat slapen” Louis haalde zijn schouders op.
      “Dat hebben we gemerkt, dat het laat geworden is. Jullie gingen toch nog langs komen? Is er iets tussen gekomen?” Zayn keek Louis met een grijns aan. “Het was te gezellig?” gokte hij. Onder de tafel gaf Louis een schop tegen Zayns onderbeen, deze reageerde er op door terug te schoppen. Wel is waar tegen de tafelpoot waardoor er een grimas rond zijn lippen verscheen.
      “Wat is er met jou?” een grijns speelde rond Louis’ lippen toen hij zich omdraaide naar Olivia, haar bruine ogen keken Zayn nog eens bezorgd aan voordat ze zich op Louis richtten. “Wat heb je nu weer gedaan?” verbaasd keek Louis zijn beste vriendin aan.
      “Wat? Waarom ga je er van uit dat ik het weer gedaan heb? Deze keer is het echt wel zijn eigen schuld, ik bedoel maar. Hij schopte zelf tegen de tafelpoot, dat heb ik niet gedaan”
      "Je hebt tegen een tafelpoot geshopt?” Olivia schudde haar hoofd en viste een broodje uit de mand. “Hoe doe je dat?” nog voor Zayn zijn mond kon open trekken, en dus vertellen waarom, opende Louis zijn mond weer.
      “Dat is niet belangrijk, dat kan gebeuren als je nog half slaapt” met een glimlach keek hij Olivia aan. “Ga je vandaag mee soundchecken? Het duurt niet lang, daarna zijn we nog drie uurtjes vrij, gevolgd door het optreden en dan doen we wat je maar wilt” Olivia knikte.
      “Wanneer komt Eleanor?”
      “Morgen pas, dus we hebben alle tijd die je wilt hebben. Ze wilde je graag nog eens zien, eigenlijk kwam ze pas als jij zou vertrekken. Maar aangezien ze je graag nog eens wilde zien komt ze een dag vroeger, net zoals Danielle. Wanneer vertrekken we eigenlijk?”
      “Binnen een kwartier moeten we naar de concerthal vertrekken” Liam had voor de eerste keer, tijdens het ontbijt, iets gezegd. Het was meer dan duidelijk dat hij een hele nacht met Danielle had gesmst, hij was helemaal kappot.
      “Niet in slaap vallen, hé” Zayn porde Liam in zijn zij voor hij van tafel verdween, om zich verder klaar te gaan maken. Al snel werd hij gevolg door Harry en Niall.

      “Ik zou het echt niet kunnen” het was niet de eerste keer dat Olivia in het midden van het podium stond en naar de lege plaats keek waar het publiek zou moeten staan. “Dat jullie dit doen, serieus. Ik zou het niet durven” al die mensen die naar haar zouden kijken. Daar zou ze echt niet tegen kunnen.
      “Ik wist niet dat jij hier was?” een lage, mannenstem schalde over het podium heen. Olivia’s haren, die enkele seconden ervoor nog stil lagen, zwaaiden over haar schouders heen toen ze zich omdraaide. “Goed om je nog eens te zien” een glimlach verscheen rond haar lippen toen Carlos zijn armen rond haar sloeg. “Hoe gaat het met je?” oprecht geïnteresseerd keek hij het meisje aan.
      “Goed, het is zomer dus dat betekend goed weer en dan ben ik meestal wel vrolijk. Hoe gaat met jou?” Carlos begon aan een lange uitleg, de woorden kwamen zo snel uit zijn mond gerold dat Olivia er maar de helft van verstond. Niet dat dat Carlos tegen hield, hij ging even snel verder met praten als er voor. “Het gaat dus goed?” hij knikte en sloeg zijn arm rond haar schouders.
      “Wat ben je toch een schatje” zachtjes kneep hij in haar wang, waarna ze lachend zijn hand weg duwde.
      “Weet je?” ze porde tussen zijn ribben. “Dat ik je accent geweldig vind?” verbaasd trok Carlos zijn wenkbrauw op.
      “Oh ja? Wat is er dan zo geweldig aan?” ze haalde haar schouders op.
      “Ik weet het niet, het is gewoon grappig” glimlachend keek ze hem aan. Normaal gezien ging ze niet zo snel zo vriendelijk en close om met een jongen, maar bij Carlos ging dat vanzelf. Net zoals bij Kendall. James en Logan iets minder, maar dat kwam omdat ze die twee jongens niet zo goed kende. Het ging even vlot bij Carlos en Kendall als bij de Harry, Liam, Zayn en Niall toen ze hen voor de eerste keer leerde kennen.

Sorry als je deze al een keer gelezen hebt, ik had hem per ongeluk een paar dagen geleden geactiveerd ipv de juiste ^^
Oké, dank jullie voor de 'rollen' ik heb ze verdeeld (ik zet het lijstje hier onder neer). Als je nu het vorige deel nog niet gelezen had voordat dit deel er op kwam, en dus geen rol kon krijgen, mag je hier onder nog altijd je naam droppen. Dan kan 't zijn dat ik hem nog ergens voor gebruik, als ik nog personages nodig hebben. De andere vier namen gaan natuurlijk wel 'meer' gebruikt worden.
Vinden jullie het trouwens goed dat maandag de extra uploaddag wordt?
Rollen:
- Vriendin Harry - xBobbyLee - Bobby-Lee
- Vriendin Zayn - Phantasticae - Noëmi
- Dochter Olivia 16 - Maliksshoes - Joëlla
- Dochter Olivia 12 Unusual - Rachel

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    moooooooi

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Dat eerste stuk, geweldig! Vooral dat Olivia er gelijk vanuit gaat dat Louis het weer heeft gedaan. En dan die reactie van Louis er weer op. Ik zie het echt helemaal voor me x'D
    Carlos is wel handtastelijk^^ Dat Olivia dat zomaar van een jongen kan hebben, dat verbaasd me ergens wel een beetje. Maar aan de andere kant, met Louis als beste vriend, snap ik het ook wel weer x'D

    <3

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    Telkens als ik de titel van het hoofdstuk lees, ga ik meezingen met de tekst. xd
    slechte gewoonte, gheghe.
    Oewww, ik ben Harry's vriendin. ;D
    prachtig geschreven, net als altijd. (:

    1 decennium geleden
  • Aves

    Haha, ik zou nu dus eigenlijk wiskunde moeten maken maar ik dacht laat ik eerst maar eens wat lezen haha. En echt leuk dat ik een rolletje heb :) En maandag is een fantastische extra-upload dag.. lekker bijkomen na een dag school ná het weekend. (Ik heb nog steeds moeite met maandagen, gewoon omdat ik in het weekend bijna niets voor school doe, haha)

    En dit stukje had ik al eens gelezen.. Maar ik vind het nog steeds leuk..

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Oeh, i like it (:
    En ik hou van die extra uploaddag (:
    haha snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen