Zijn ogen waren op de witte muur gefixeerd, zijn gedachten zaten ergens helemaal anders. Hij moest toe geven, als hij haar maar in een flits gezien had was hij gewoon verder gewandelt. Op de eerste oogopslag was ze dan ook niet heel erg speciaal, maar toch. Als je langer naar haar keek begonnen kleine dingentjes je op te vallen. De twinkeling in haar ogen, hoe ze voorzichtig op haar onderlip beet en natuurlijk haar oogverblindende glimlach. Niet dat hij verliefd op haar was, hij kende haar niet goed. Misschien zou dat nog wel komen, misschien niet.
      “Waar zit jij toch met je gedachten?” een lachende glimlach stond rond Carlos’ lippen. “Dit ben jij niet, normaal gezien lig je nu al lang strijk op de grond van het lachen en nu blijf je daar gewoon zitten. Dom voor je uit te staren” lachend deed Carlos Kendalls gezichtsuitdrukking na waardoor ook Logan en James moesten lachen.
      “Wat is er met hem?” Liam had zijn wenkbrauw op getrokken toen hij, als eerste, de kamer binnen gewandelt kwam. Hij knikte in Kendalls richting en ging in de lege zetel zitten, die al snel gevuld werd aangezien Zayn, Niall en Louis naast hem gingen zitten. Harry en Olivia daarin tegen zetten zich beide langs één van de kanten van Kendall.
      “Geen idee, zo zit hij hier al een kwartier” Kendall voelde hoe de ogen op zijn huid brandden, zeven paar ogen. De enige die niet naar hem aan het kijken waren, waren Zayn en Olivia. Zayn was druk aan het smsen en Olivia keek naar de andere kant van de kamer. “Gast, serieus. Waar zit je met je gedachten vandaag? Ik heb het gevoel dat je elk moment kan beginnen kwijlen” Carlos trok een vies gezicht.
      “Ik ben gewoon moe” een flauw excuus, de jongens leken het ook niet te geloven. Iets wat logisch was aangezien Kendall tot één uur ’s namiddags in zijn bed had gelegen. Moe kon hij echt niet zijn, hij had nog niets gedaan en was nog maar een paar uurtjes wakker. “Wat?”
      “Je bent gewoon aan een meisje aan het denken, geef maar toe” James keek hem met een brede grijns aan. “Wat?” James trok zijn wenkbrauw op. “Je moet me zo niet aan kijken,” Kendall keek James nog steeds vragend aan, “ik ken je al langer dan vandaag. Ik zie ook wel wanneer jij aan een meisje aan het denken bent hoor”
      “Ik was niet aan een meisje aan het denken” leugen nummer twee.
      “Echt wel, dude. Je bent zelfs al aan het blozen” Carlos wees naar Kendalls rode wangen, waardoor de andere jongens allemaal begonnen te lachen.
      “Jongens, pest hem toch niet zo” Olivia wierp een blik op Louis waarna ze haar hoofd schudde. “Jullie zijn echt niet vriendelijk voor elkaar” haar benen had ze op getrokken en onder haar kont gestoken. Ze ging eens met haar hand door haar haren heen waardoor Kendall meer van haar gezicht kon zien. Het was raar, dat een meisje dat hij helemaal niet kende toch iets met hem kon doen. Hij voelde zich aangetrokken tot haar.
      “Zie, nu doet hij het weer!” Carlos wees naar Kendall en deze keer kon Olivia haar nieuwsgierigheid niet onder drukken. Ze keek van uit haar ooghoeken naar de Amerikaanse jongen en zag dat hij inderdaad een wazige, droomachtige blik in zijn ogen had. “Dude, je bent echt creepy” Carlos schudde lachend zijn hoofd en concentreerde zich toen weer op de Nintendo.
      “Waar denk je aan?” Olivia draaide zich een beetje zodat ze zijn gezicht beter kon zien. Een kleine glimlach verscheen rond Kendalls lippen en hij schudde zijn hoofd.
      “Nergens aan”
      “Dat kan niet, je moet toch ergens aan denken? Zeker als je zo kijkt. Mag ik niet weten waaraan je dach?” zachtjes beet ze op haar onderlip. Op net dezelfde manier als ze altijd deed. De glimlach op Kendalls gezicht werd nog iets groter waardoor er kuiltjes in zijn wangen verschenen.

      “Wat is er?” Louis trok zijn wenkbrauw op en keek naar de Ierse jongen, die voor zich uit staarde. “Niall?” Louis zwaaide met zijn linkerhand voor de blauwe ogen van de jongen. “Ben jij nog op deze planeet?” een lach verscheen op zijn gezicht toen hij het verbaasde gezicht van Niall zag.
      “Wat?” Niall trok zijn wenkbrauw op en keek Louis vragend aan. “Is er iets?”
      “Je zat voor je uit te staren, net Kendall” Louis grinnikte even. “Waar zat jij met je gedachten?” zodra de zin zijn mond uit gerold was wist hij het antwoord al. “Oh, laat maar” van uit zijn ooghoeken wierp hij een blik op Olivia en Kendall die samen aan het lachen waren. Hun gelach vulde de hele ruimte. Ze hadden het duidelijk leuk samen. “Gaat het?” Niall haalde zijn schouders op. “Ze is niet met hem aan het flirten, of toch niet express. Dat weet je toch?” een glimlachje verscheen rond Nialls lippen waarna hij knikte.
      “Dat weet ik inderdaad”
      “Negeer ze gewoon, het komt wel goed tussen jullie. Dat weet ik gewoon” met een grote glimlach keek Louis de blonde jongen aan. “Echt waar, dat beloof ik je” het deed Niall goed om te weten dat Louis, Olivia’s beste vriend, geloofde in hun relatie. Dat hij haar terug zou krijgen.

Ik heb een vraagje voor jullie, zou ik de naam van deze story vernaderen? Niet Serendiptiy, die blijft, maar ik bedoel het '- One Direction' gedeelte? Zou ik er niet gewoon 'Niall James Horan' van maken?
En, omdat een paar mensen het zich af vroegen, ik heb het verhaal dus inderdaad afgeschreven maar het is nog niet bijna gedaan. We zitten nu aan deel 71 (denk ik) maar we gaan tem 103 ^^ Goed?

Reageer (8)

  • GossipGirl21

    Oe die zag ik aankomen

    6 jaar geleden
  • Unusual

    O jee, Kendall is verliefd op Olivia. En niet zo'n beetje ook. Als ze maar terug gaat naar Niall en voor Kendall een ander meisje vindt, dan vind ik het goed. Anders is het zo zielig.
    Die Carlos vind ik wel super gaaf. Hij heeft wel humor. Al helemaal hoe hij over de verliefdheid van Kendall praat. Geniaal gewoon.
    Ik zou je titel gewoon zo laten. Dat vind ik het duidelijkst. Omdat, hieronder ook al genoemd, het niet alleen om de romance tussen Niall en Olivia gaat. Maar ook over de vriendschap tussen Olivia en Louis, en over de andere jongens. Gewoon zo laten. Het is al perfect.
    <3

    1 decennium geleden
  • Kelso

    Ja, je zou het wel kunnen veranderen, maar deze story blijft toch even awesome, hoor! :3 en aw aw aw, stomme Kendall! Hij mag niet tussen Niall en Olivia komen van mij, oké? MAG NIET! D: Ik wil niet dat die arme Niall zijn hartje wordt gebroken! ):

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    loveeee it.<3333

    1 decennium geleden
  • Aves

    Maar nog een vraagje, wanneer komen de 'nieuwe' personages? XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen