Nog steeds keek ze hem verbaasd aan. Enkel zijn ogen zorgden er al voor dat ze zichzelf rustig voelde, ze waren vertrouwd en haar hele lichaam ontspande. Toch wist ze dat diezelfde ogen haar ook helemaal gek konden maken, met één simpele blik.
      “Wil je dansen?” de vraag kwam onverwacht aan, ze had hem helemaal niet zien aan komen. Ze had eerder gedacht dat Niall weer met haar zou willen praten. Dat hij haar ten dans vroeg was wel het laatste aan wat ze dacht. “Olivia?” zijn blauwe ogen gleden over haar gezicht heen toen hij geen reactie kreeg. “Is er iets?” snel schudde ze haar hoofd en richte haar ogen op de grond. Het was belachelijk, dat ze niets kon uit brengen. Dat ze niet wist wat ze moest doen en hij stelde niet eens een moeilijke vraag.
      “Nee, er is niets” de woorden kwamen er moeizaam uit. Alsof ze langs één kant niet zeker was dat de woorden klopten en dat ze langs de andere kant ze heel erg graag wilde zeggen.
      “Dus, wat is je antwoord?” Niall staarde haar nog steeds aan en zij ontweek zijn blik, het stoorde hem. Een klein beetje maar. Niet dat hij er gek van werd maar hij hield er van als ze hem aan keek, het zorgde ervoor dat hij helemaal warm werd van binnen en dat er een spontane glimlach op zijn gezicht verscheen. “Of wil je niet dansen?”
      “Natuurlijk wel” de woorden verlieten haar mond voor ze er erg in had, haar ogen vlogen omhoog en ze keek Niall recht in zijn blauwe ogen aan.
      “Wat is er dan?” Olivia schudde haar hoofd, wat was er? Niets. Er was niets, ze vond het enkel raar dat hij net die vraag aan haar stelde. Hij had haar verrast met die vraag, dat was alles. “Zeker?” deze knikte ze. “Maar je wilt wel met me dansen?” weer knikte ze. “Kom dan” zijn rechterhand greep haar linkerhand vast en zonder op haar reactie te wachten trok hij haar mee de dansvloer op.

      “Kijk” verbaasd draaide Louis zich om en probeerde te achter halen naar wat Eleanor wees. “Is het niet schattig?” Louis’ ogen scanden de dansvloer, aangezien ze daar naar wees maar wist nog steeds niet wat ze bedoelde. “Hen!” Eleanors handen sloten zich zachtjes rond Louis’ hoofd en draaide het zodat zijn ogen Niall en Olivia vonden. “Zijn wij ook zo schattig?” haar armen sloeg ze rond zijn middel en haar hoofd legde ze op zijn schouder neer.
      “Natuurlijk, met jou kan het niet anders” Louis drukte een kus op haar wang en bekeek het dansende stel van uit zijn ooghoeken. Hij had geen flauw idee hoe Niall haar zo ver gekregen had dat ze met hem de dansvloer zou op gaan. En aangezien er een glimlach rond haar lippen speelde was het duidelijk dat ze zich amuseerde.
      “Charmeur” Eleanor grinnikte. Hij drukte nog een kus op haar wang voordat hij haar omdraaide. Haar armen lagen nog steeds rond zijn middel en hun voorhoofden steunden tegen elkaar. Soms kon Louis het niet begrijpen, hoe was hij er ooit in geslaagd om met haar uit te gaan? Hoe was zij voor hem gevallen? “Aan wat ben je aan het denken?” ze duwde zachtjes haar neus tegen die van hem aan maar haar ogen bleven op de zijne gericht.
      “Ik vroeg me af hoe het komt dat je voor me gevallen bent” een glimlach verscheen rond zowel Louis’ als Eleanors lippen.
      “Die vraag klopt niet helemaal” Louis keek haar verbaasd aan. “De vraag moet eerder zijn hoe ik niet voor je zou kunnen vallen” het klonk dan misschien cliché, dat was het ook, maar als je verliefd bent maakt het helemaal niet uit. Dat deed het toch niet voor Louis. “Nu zijn we echt cliché bezig” Eleanor grinnikte en Louis knikte.
      “Dat zijn we inderdaad” hij drukte zachtjes zijn lippen op die van haar. Verliefd zijn was toch geweldig.

      “Ik wist niet dat Olivia en Niall zo goed over een kwamen” James wees naar het dansende stel in het midden van de dansvloer en liet zijn ogen op Zayn rustten. Deze haalde enkel zijn schouders op. “Ik dacht dat ze elkaar niet mochten”
      “Serieus?” nu moeide Harry zich in het gesprek. “Geloof me, het is eerder het tegenovergestelde” Harry schudde lachend zijn hoofd.
      “Hoe bedoel je?” Logan trok zijn wenkbrauw op en draaide zich zo zodat hij zowel naar Harry als de dansvloer kon kijken. “Ik bedoel ze is veel minder close met Niall dan met jou bijvoorbeeld. Ze zeggen zelfs ampers iets tegen elkaar. Hoe kan het dan zijn dat ze elkaar ongelofelijk graag hebben?” Harry zuchtte, nu moest hij dus het hele verhaal gaan vertellen.
      “Wel Olivia en Niall hadden iets. Maar toen we op tour vertrokken is het uit gegaan om een paar redenen maar ze hielden nog wel van elkaar. Nee, wacht ze houden nog van elkaar. En nu is het een beetje ongemakkelijk tussen hen, aangezien Olivia geen relatie met hem wil tot dat we terug zijn van tour”
      “Hij is haar ex?” Kendalls ogen vlogen van Harry naar Olivia. “Dat meen je niet?”
      “Echt wel. Serieus, Niall kon niet stoppen met over haar te praten. Ze waren wel lief samen” Harry wierp nog een blik op de dansvloer voor hij zich omdraaide naar de tafel met drank waardoor hij de jongens van Big Time Rush achterliet bij Zayn.
      “Meende hij dat nu?” Zayn keek op in het verbaasde gezicht van Carlos.
      “Waarom zou hij het niet menen?” Carlos haalde zijn schouders op.
      “Maar waarom zijn ze nu echt uit elkaar gegaan?”
      “Omdat hun relatie nog niet stabiel genoeg was en omdat als Niall per ongeluk vreemd zou gaan Olivia niet het zoveelste zielige vriendinnetje van een popster wou zijn dat thuis zou zitten”
      “Maar ze houden nog van elkaar?” niemand had door dat Kendalls stem een klein beetje de hoogte in ging. Ze hadden ook niet door dat hij zuchtte toen Zayn knikte. Het mocht raar zijn, hij kende Olivia helemaal niet zo goed maar toch vond hij haar geweldig. Ze was dat ene meisje dat niet op viel maar toch perfect was.

Het is weekend! Sorry, dat moest even ^^ Heeft er iemand interessante plannen voor het weekend?

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Joeeehhooeee

    6 jaar geleden
  • theguardian

    JA AFSPREKEN MET ALLEMAAL LIEVE MEISJES VAN Q.
    maar echt heel snel verder.
    en jammer voor je Kendall.
    je bent te laat.
    'Is your heart taken..' YES IT IS (:
    okay snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Unusual

    O jee, Niall krijgt concurrentie. Maar, als Olivia slim is, blijft ze bij Niall. Die Kendall vind ik 3x niks. Niall is veel liever en heeft van die mooie verdrink-in-zijn-ogen-blik. Dat heeft die hele Big Time Rush dinges niet. Duh, ik ben gewoon Team Niall. x'D
    Ik vind Louis en Eleanor ook lief samen. Hoe zij met Louis omgaat, en hij met haar. Ik zie ze samen daar al helemaal staan. Zij met haar handen langs zijn gezicht hem de goede richting uit laten kijken.

    <3

    1 decennium geleden
  • Aves

    Ja, ik ga shoppen met een vriendin..

    1 decennium geleden
  • Eurydice

    Mimimi, ze dansen samen. Zooo lief.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen