Hij volgde de conversatie, hij wist exact wat er gezegd werd maar toch bleven zijn ogen op het blonde meisje gefixeerd. Nou ja, niet enkel op het blonde meisje maar ook op de jongen waarmee ze aan het dansen was. Ze stonden net op zo’n plaats waar hij hen soms kon zien en soms niet. De zussen van de andere jongens stonden nog steeds het beste van zichzelf te geven op de dansvloer samen met de jongens van Big Time Rush, Danielle, Eleanor, Caroline en Harry.
      “Dude, heb je enig idee wat we aan het zeggen zijn?” Louis gaf een por in Nialls zij en keek deze lachend aan. “Want je lijkt net een kwijlende zombie” verbaasd wreef Niall met zijn linkerhand langs zijn mond heen, waar geen kwijl hing. “Je geloof het nog ook” Louis grinnikte.
      “Heel grappig, Louis” Niall draaide met zijn ogen, normaal gezien zou hij aan het lachen zijn nu niet. Hoe kon ze nu met hem op de dansvloer staan? Het was toch duidelijk dat hij met haar aan het flirten was, het liefst zou hij de jongen van de dansvloer slepen, haar in zijn armen nemen en haar kussen.
      “Is er iets? Oh, laat maar” Louis was naast Niall komen staan en zag hoe Olivia samen met Kendall aan het dansen was. “Niall, negeer het gewoon. Dat is het beste, geloof me” hij sloeg even met zijn rechterhand op Nialls schouder. “Ik wil niet dat je jezelf pijn doet door er naar te kijken”
      “Hoe kan ze nu met hem aan het dansen zijn?” Niall draaide zijn gezicht en keek Louis, Zayn en Liam vragend aan. “Ik bedoel, heeft ze dan niet door dat hij met haar aan het flirten is?” Louis schudde zijn hoofd.
      “Dat weet je toch, Olivia is afschuwelijk slecht in zo’n dingen op te merken. Ik denk dat ze hem gewoon als een goede vriend ziet. Als ze iets voor hem zou voelen zou ze zeker niet zo reageren. Geloof me maar, ik ken haar al jaren”
      “Het is gewoon zo irritant, snap je? Ze wilt niets met mij omdat ik op tour ben maar ze houdt wel van me. Toch staat ze wel met iemand anders vrolijk te doen op de dansvloer. Ze flirt zelfs met hem zonder dat ze het door heeft”
      “Onderneem dan een move, verbaas hoor waardoor ze aan geen enkele andere jongen kan denken” Zayn nam nog een slok van zijn drankje. “Dat Kendall geen schijn van kans meer maakt” het leek dan misschien gemeen, maar niemand paste beter bij Olivia dan Niall.
      “Maar doe het dan tenminste op een fatsoenlijke manier, betover haar gewoon. Ga je niet macho achtig gedragen, ik denk dat ze daar helemaal niet van houdt. Toch Louis?” Louis knikte. “Gedraag je zoals je anders bent, ben gewoon jezelf. De persoon waar ze verliefd op geworden is. Trouwens, als je hulp nodig hebt moet je het maar zeggen, we zijn er voor je” met een glimlach keek Liam de blonde jongen aan.
      “Kunnen jullie Kendall dan van de dansvloer krijgen zodat ik nog een keer met haar kan dansen? Ik weet welk nummer perfect is”
      “Dat moet lukken, welk nummer heb je in gedachten?” Louis grijnsde toen Niall het in zijn oor fluisterde. “Dat moet zeker lukken”

      “Misschien moet je hem gewoon uit je hoofd zetten?” Olivia zuchtte even, Kendall had gelijk. Ze zou Niall beter uit haar hoofd zetten. Toch tenminste tot na de tour, ervoor zou er toch niets gebeuren tussen hen. “Ik wil niets slecht zeggen hoor, ik wil gewoon niet dat je pijn hebt” haar armen had ze rond zijn hals geslagen en zijn handen rustten op haar heupen.
      “Ik weet het, je hebt ook gelijk maar ik zou niet weten hoe” weer zuchtte ze. “Ik heb het al geprobeert hoor, hij wilt gewoon niet weg gaan. En soms vind ik dat echt niet erg”
      “Misschien moet je met een andere jongen uit gaan? Je moet daarom niet verliefd worden, gewoon opnieuw gaan daten. Dat verzet je gedachten toch een beetje van hem? En als je nog steeds gevoelens voor Niall hebt als hij terug komt van tour, en hij voor jou, dan moet je het hem gewoon vertellen en dan is alles goed” hij glimlachte. Natuurlijk hoopte hij dat ze zijn advies zou opvolgen, hij hoopte het om twee redenen. De eerste was simpel, hij hield er niet van als iemand waar hij om gaf verdrietig was. Niet dat Olivia de hele tijd zat de huilen maar het was eerder ze zich niet honder procent goed voelde. Misschien was de tweede reden nog simpeler. Als Olivia opnieuw op date zou gaan had hij een kans om met haar samen te zijn. Het was achterbaks, de vriendin van een vriend stelen. Nou ja, eigenlijk was ze Nialls ex-vriendin en stal hij haar dus niet echt van hem.
      “Met wie zou ik dan op date moeten gaan?”
      “Je moet beginnen met gewoon uit te gaan, als vrienden en daarna op date”
      “Wel, met wie zou ik dan uit moeten gaan?” een glimlach stond op haar gezicht en vragend keek ze Kendall aan. “Wel?” Kendall haalde zijn schouders op, als hij zijn eigen naam zou zeggen zou het toch veel te hard op vallen dat hij haar wel zag zitten? En dat was niet zo’n goede zet, toch? “Wel?”
      “Gewoon met vrienden, nee?” hij beet op de binnenkant van zijn wang.
      “Misschien, ik zal eens na denken over je idee” Kendall had gelijk, ze moest eens verder gaan met haar leven. Ze kon toch moeilijk zitten te wachten tot Niall terug kwam van tour om zich dan in zijn armen te storten? Dan zou hun break-up niets uit halen, dan zou ze zich even gekwetst voelen als hij vreemd zou gaan. Aangezien zij dan wel op hem zat te wachten en hij gewoon verder ging met zijn leven.

Nog één deeltje tot het, in mijn ogen, geweldige deeltje ^^ Nou ja, zo geweldig is het niet maar wel belangrijk ^^
Weet je wat echt belachelijk is? Een hele tijd geen inspiratie hebben voor een story, er dan even aan beginnen te schrijven en ineens weer hopen inspiratie krijgen. Nou ja, dat is wel goed ^^ Anders zou 't nog super lang kunnen duren voor 'Mr. Bright Eyes' deel 1 er op komt, ik wil eerst nog een paar hoofdstukken schrijven en dan komt hij ook online ^^

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Yeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaah toppppppppppiiiiieeeeeeeee

    6 jaar geleden
  • Kelso

    Stom, Kendall, zeer stom. Niall en Olivia zijn meant to be, en jij gaat daar echt géén stokje tussen kunnen steken, het is het lot! ja ik laat me wat meeslepen MAAR IK WIL HET GEWELDIGE DEELTJE LEZENNNNNNN

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    hé hé, ik ben eindelijk weer op schema. (:
    nu had ik tenminste wel 3 deeltje om te lezen, ;D
    je kan echt prachtig schrijven,
    snel verder.<33

    1 decennium geleden
  • Aves

    Hhmm, mooi! Echt, ik voel me slecht, ik weet gewoon niets beters te zeggen haha..

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Het wordt wel geweldig, want ik zou geen slecht deeltje kunnen voorstellen om heel eerlijk te zijn.
    Dus ik weel heel graag dat geweldige deeltje hebben.
    snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen